ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

 Δηλωσεις προπονητων και παικτων

18/03/2013

Mπαρτζώκας: "Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο"

Ο Μπαρτζώκας έκανε την αυτοκριτική του στο παιχνίδι, παραδεχόμενος πως οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο. Τόνισε πως δεν υπάρχει δικαιολογία περί κούρασης, επισημαίνοντας πως βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από την αγωνιστική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας πως το μόνο που θα πρέπει να κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι από το ματς είναι η νίκη. Σχολίασε πως οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο, παρουσιάζοντας έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει δικαιολογία περί κούρασης, υπογραμμίζοντας πως βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο και άπαντες θα πρέπει να είναι έτοιμοι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε το εξής: Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό διότι έκανε μία καλή εμφάνιση. Μας αντιμετώπισε με καλή άμυνα, αλλά και με ζώνη, άμυνες τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στην Μακάμπι και κατά κάποιο τρόπο μας προετοίμασε ενόψει του επόμενου αγώνα μας στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μακάμπι στο ΣΕΦ, ματς το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε χαμηλό σκορ και δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Το μοναδικό θετικό που κρατάμε από την αναμέτρηση είναι ότι κερδίσαμε και τίποτα άλλο. Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα πως όταν έχεις χάσει 11 βολές, και 10 επιθετικά ριμπάουντ από τον Κολοσσό, είναι καθαρά δείγμα έλλειψης συγκέντρωσης, αλλά και υποτίμησης τόσο της δικής τους προσπάθειας, όσο και του αντιπάλου.

Τους υποτιμήσαμε κακώς. Είμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο και όλοι πρέπει να το καταλάβουμε.  Δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση και τα πολλά παιχνίδια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και ούτε ψάχνουμε.  Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει από εδώ και πέρα να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις. Κρατώ μοναχά τη νίκη, αλλά και την πίεση που βάζουμε στους εαυτούς μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Μετά τη νίκη επί της Σιένα, είχαμε δύο μέρες να προετοιμάσουμε αυτό το ματς και δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση, το ξαναλέω. Όσοι παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι να μην δώσουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να τους πάρει αυτό για το οποίο έχουν δουλέψει".

Φραγκιάς: "Θα είναι αμαρτία το να μην μείνει στην Α1 ο Κολοσσός"

Ο Φραγκιάς τόνισε πως είναι αμαρτία το να μην μείνει στην πρώτη κατηγορία ο Κολοσσός Ρόδου, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του κατάφερε να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό παίζοντας καλό μπάσκετ.
Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Κολοσσού, κόουτς Φραγκιά, για την καλή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας τεχνικός είπε τα εξής: "Δεν ήταν στα πλάνα μας να έρθουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι, ασχέτως αν η εξέλιξη του μας έφερε κάποια στιγμή κοντά στο να τα καταφέρουμε.

Είχαμε να παίξουμε 15 μέρες μπάσκετ και αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να βάλουμε στο παιχνίδι μας ώστε να προσαρμοστούν περισσότερο τους νέους μας παίκτες.

Καταφέραμε πάντως να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό παίζοντας καλό μπάσκετ.

Μας απασχολεί κυρίως το ματς της ερχόμενης εβδομάδας, εκείνο κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Ρόδο. Πρέπει να τα κερδίσουμε όπως και τα υπόλοιπα ματς, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι αμαρτία αυτή η ομάδα να μην βρίσκεται στην Α1. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό ώστε να πετύχει τους στόχους του".

'Οσμπι: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει"

Ο Μ. Όσμπι, παίκτης του Κολοσσού, είπε για το ματς τα εξής: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε σωστό πλάνο και καλή κατεύθυνση. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό ήταν σημαντικό. Κάναμε καλή δουλειά σε επίθεση και άμυνα και τους δυσκολέψαμε. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι μας που είναι σημαντικό, κόντρα στον Ίκαρο στην Ρόδο. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και αν δεν τα κάναμε ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Κάναμε μία καλή προσπάθεια πάντως στο ματς".

Παπανικολάου: "Δεν αισθανόμαστε καλά για το πως παίξαμε"

Ο Παπανικολάου ήταν απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό, τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του, δεν αισθάνονται καλά για το πως έπαιξαν. "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του", τόνισε.
Ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας φόργουορντ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας κόντρα στον Κολοσσό, όντας εμφανώς απογοητευμένος, ενώ σχολίασε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν αισθάνονται καλά για το πως έπαιξαν.
Ο Κώστας Παπανικολάου είπε τα εξής: "Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό διότι έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι μας, έχοντας καλή τακτική. Έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ήταν συγκεντρωμένος σε αντίθεση με εμάς. Δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Για την κακή μας αγωνιστική εικόνα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε υπάρχει θέμα κούρασης. Σήμερα δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει στο παρκέ.

Το μόνο θετικό που θα πρέπει να κρατήσουμε από την αναμέτρηση είναι ότι μέσα στην... θολούρα μας κερδίσαμε. Η ομάδα μας θα πρέπει να εμφανίζεται πανέτοιμη από εδώ και πέρα σε κάθε προπόνηση και και σε κάθε παιχνίδι. Προσωπικά τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, δεν αισθανόμαστε καλά για το πως παίξαμε.

Νιώθω άσχημα και κανένα παιδί δεν αισθάνεται εντάξει μετά από αυτή την κακή εμφάνιση στα αποδυτήρια μας αυτή την στιγμή. Αυτό που έχω να πω είναι πως ο καθένας από εμάς από εδώ και πέρα θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να φροντίσει να διορθώσει τα λάθη του. Είμαστε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε στους αγώνες όπως πρέπει. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα. Κάθε λεπτό, σε κάθε αγώνα, είναι πλέον σημαντικό".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου