ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ο διαιτητής σφύριξε αδιάφορα στο ναζιστικό χαιρετισμό

Ο διαιτητής σφύριξε αδιάφορα στο ναζιστικό χαιρετισμό

 18/03/2013
Ο διαιτητής σφύριξε αδιάφορα στο ναζιστικό χαιρετισμό Στην πειθαρχική στέλνει το μέλος της «Δική μας ΚΕΔ», Ηρακλής Τσίκινης, τον διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ – Βέροια, Σταύρο Μάνταλο, επειδή δεν απέβαλε τον Γιώργο Κατίδη μετά το ναζιστικό χαιρετισμό με τον οποίο πανηγύρισε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διεθνής διαιτητής τόνισε στο SoccerPlus: «Ο Κατίδης με την ρατσιστική του κίνηση να χαιρετίσει ναζιστικά, προσβάλει το ποδόσφαιρο, και πρέπει να τιμωρηθεί.
Η ευθύνη που πέφτει στον Σταύρο Μάνταλο είναι πως έπρεπε να αποβάλει τον παίκτη με κόκκινη κάρτα βάσει κανονισμού για τον πανηγυρισμό του και να γράψει το συμβάν στο φύλλο αγώνα, κάτι που δεν έγινε. Για αυτό το λόγο πρέπει να “παραπεμφθεί” στην ΚΕΔ».

Όσον αφορά τον κανονισμό ο κ Τσίκινης τόνισε: «Ο κανονισμός αναφέρει ρητά ότι στους ποδοσφαιρικούς αγώνες απαγορεύονται μηνύματα που αφορούν ιδεολογίες και πολιτική».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνταλος εφάρμοσε τον κανονισμό τιμωρώντας τον Κατίδη με κίτρινη κάρτα επειδή κατά τον πανηγυρισμό έβγαλε τη φανέλα. Όμως τη συνέχεια του πανηγυρισμού… την «έχασε».

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου