ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Όσοι έμειναν, έχυσαν ιδρώτα

Όσοι έμειναν, έχυσαν ιδρώτα

20/03/2013
 Μπορεί οι εγκαταστάσεις στου Ρέντη να είχαν λιγότερο κόσμο από το συνηθισμένο, όμως, ο Μίτσελ δεν χαρίστηκε σε όσους συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

Όσοι έμειναν, έχυσαν ιδρώτα
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες δεν βρέθηκαν στο προπονητήριο του Ρέντη και φυσικά δεν συμμετείχαν στην προπόνηση.

Έστω και χωρίς αυτούς, όμως, και συγκεκριμένα τους Κάρολ, Μέγιερι, Φέισα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Μήτρογλου και Τζιμπούρ, ο Μίτσελ δεν έδειξε διατεθειμένος να… χαριστεί και υποχρέωσε τους εναπομείναντες να… χύσουν μπόλικο ιδρώτα!

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάνω στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, ενώ δεν έλειψαν και οι ασκήσεις στον τομέα της τεχνικής. Σε όλη την προπόνηση συμμετείχαν κανονικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Λεάντρο Γκρέκο.

Ο τελευταίος μάλιστα έστειλε μέσω facebook και το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας:

«Η προπόνηση τελείωσε και τώρα είναι ώρα για θεραπεία. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω! Να έχετε μια καλή μέρα και ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξής σας», έγραψε ο Ιταλός μέσος.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου