ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


22/03/2013


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArLvAvR-f2BRFphIMj7CRY0C9wDsSOxKvRQiZnXKR4_Wyhcg-aqwLHhPlJrljUAQkn1DNZff6JpwDvilgWxIIMOGxZycPzfr_NCjQ1nlC62Uzr_b5h5drZRD016a9l2R6B0c9Cmr-H_I/s1600/ktgkktktkk.JPG Η επομενη αγωνιστικη

 


















Άνοιγμα στον κόσμο περιμένοντας τον Βιντιάδη

22/03/2013
 Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 25 εκατ. ευρώ με δημόσια εγγραφή αποφάσισε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα «συνέλθει» ξανά στις 29/4 ελπίζοντας σε ευχάριστα από Βιντιάδη.

Άνοιγμα στον κόσμο περιμένοντας τον Βιντιάδη
Χωρίς τον Ανδρέα Δημητρέλο, που εκείνη την ώρα εξασφάλιζε την ελευθερία του, αλλά και δίχως νεότερα από το μέτωπο Βιντιάδη πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπό τον αντιπρόεδρο Ηλία Μπρουσιανό.

Μετά από περίπου δύο ώρες, αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 25 εκατ. ευρώ με δημόσια εγγραφή και τιμή μετοχής στα 0,8 ευρώ. Η νέα γενική συνέλευση ορίστηκε για τις 29 Απριλίου, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε ο Δημήτρης Βιντιάδης θα είναι σε θέση να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ και κυρίως να βάλει χρήματα στα απελπιστικά άδεια ταμεία.

Παράλληλα, με την τροποποίηση του καταστατικού για απλή αναλογική ώστε να υπάρχει εταιρική διακυβέρνηση, το ΔΣ διευρύνεται και θα αποτελείται από πολλά ελεγκτικά μέλη, ενώ ο οποιοσδήποτε μελλοντικός επενδυτής θα πρέπει να έχει την έγκριση της πλειοψηφίας των μετόχων.

Πολύς λόγος έγινε για τη δημόσια εγγραφή. Το σχέδιο των μικρομετόχων (που ως επί το πλείστον απουσίαζαν από τη διαδικασία) που προβλέπει την αγορά μετοχών από τον απλό κόσμο της ομάδας για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας βρήκε αρκετές αντιδράσεις, αφού λίγοι πιστεύουν πως θα υπάρχει ανταπόκριση λόγω της κρίσης και της αποτυχίας του εγχειρήματος των Supporters.

«Δεν είμαι αισιόδοξος πως αυτή η ιστορία θα βγάλει κάτι. Εμείς θα σας στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε. Σε αντίθεση με εσάς που ήσασταν απέναντι στους Supporters. Δεν πιστεύω ότι αυτή την εποχή, με αυτές τις προσωπικότητες που είναι τώρα στην ΑΕΚ, μπορεί να μας εμπιστευτεί ο κόσμος και να βάλει χρήματα», είπε ο Ηλίας Μπρουσιανός καλώντας τους εμπνευστές του σχεδίου να αναλάβουν και το κόστος, γιατί τα ταμεία της ΠΑΕ δεν αντέχουν και «… οι υπάλληλοι έχουν μείνει μισοί, γιατί δεν έχουν λεφτά να έρθουν στη δουλειά τους».

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, τάχθηκε υπέρ του σχεδίου παρά τις δυσκολίες. «Νιώθω ότι από τώρα ψάχνουμε άλλοθι για πιθανή αποτυχία του πλάνου των μικρομετόχων», τόνισε, αλλά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απουσία πολλών εκ των μικρομετόχων.

Τελικά εγκρίθηκε το πλάνο της δημόσιας εγγραφής, το οποίο άλλωστε είχε προσυπογράψει και το ΔΣ. Πάντως εφόσον ο Δημήτρης Βιντιάδης (ή οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος) είναι σε θέση να μπει στην ΠΑΕ, τότε η επόμενη γενική συνέλευση είναι σε θέση να ακυρώσει τις αποφάσεις της σημερινής.

Με Φάμπρι η προπόνηση

22/03/2013
 Παρόντος του Φάμπρι, που επέστρεψε από την Ισπανία, και με τα γνωστά προβλήματα έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Με Φάμπρι η προπόνηση
Μετά από δύο μέρες στην πατρίδα του, ο Φάμπρι επέστρεψε χθες στη βάση του και σήμερα ηγήθηκε της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός προπονητής αντίκρισε μία μισοάδεια Παιανία, λόγω των απουσιών των διεθνών, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Ταμπάκης και Πίνο. Ο Πορτογάλος αμυντικός θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα και αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στον Πλατανιά.

Θεραπεία ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που χάνει σίγουρα το προσεχές ματς, πιθανότατα το επόμενο και υπολογίζεται να γυρίσει στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό.

Κατίδης: Γλίτωσε για Άρη, ακολουθεί η Βέροια

22/03/2013
 Την ερχόμενη Πέμπτη τα σπουδαία για την υπόθεση του Γιώργου Κατίδη και την περιβόητη κίνησή του με την Βέροια, αφού σήμερα αθωώθηκε για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον Άρη.

Κατίδης: Γλίτωσε για Άρη, ακολουθεί η Βέροια
Δεν χρίζει περαιτέρω τιμωρίας ο Γιώργος Κατίδης για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου στον αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη κίνηση προηγήθηκε του περιβόητου χαιρετισμού στο τέρμα που πέτυχε ο 20χρονος επιθετικός στο πρόσφατο παιχνίδι με την Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας έκρινε πως ο διεθνής άσος είναι αθώος και δεν έκανε κάτι το μεμπτό και απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Πέμπτη έχει οριστεί η απολογία του Κατίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ακατανόητη ενέργεια του παίκτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όταν έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

«Ας ευαισθητοποιηθούν οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες»

22/03/2013
 Μήνυμα ενότητας αλλά και συνέχισης της προσπάθειας για να σωθεί η ΑΕΚ, έστειλε ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά το τέλος της περιπέτειάς του.

«Ας ευαισθητοποιηθούν οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες»
Αφού απολογήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 40 χιλιάδων ευρώ, ο Ανδρέας Δημητρέλος αποχώρησε από την Ευελπίδων το μεσημέρι της Παρασκευής και στις πρώτες του δηλώσεις, έστειλε ένα μήνυμα ενότητας, καλώντας παράλληλα όλους τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες να ευαισθητοποιηθούν για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα που αρχίσαμε ένα χρόνο πριν περίπου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη, τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που κατανόησαν τον αγώνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ζωντανή. Πιστεύω, ότι η προσπάθεια που έχομε κάνει ήταν τέτοια, που έδωσε τα εχέγγυα στην Ελληνική δικαιοσύνη να μας αφήσει να προχωρήσουμε», δήλωσε στα τηλεοπτικά κανάλια ο πρόεδρος της Ένωσης και συνέχισε ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον άνθρωπο δικό μου και τα παιδιά μου, για όποιον πρόβλημα τους δημιούργησε η σημερινή κατάσταση. Ελπίζω η σημερινή μέρα να ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Να τους ενώσει για να μπορέσουν όλοι μαζί, να φέρουν την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει και που η ιστορία της το επιβάλει. Ο αγώνας συνεχίζεται και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει όλους».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κληθούν στην Ευελπίδων και άλλοι, πρώην, πρόεδροι της ομάδας, σχολίασε: «Όπως είπα και στην ελληνική δικαιοσύνη, τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί, δεν έχουν καμία σχέση με την δική μου διαχειριστική περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι αυτές που στη συνέχεια, θα επιτρέψουν και στους υπόλοιπους διοικούντες να πουν τις δικές τους απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα. Θα έρθουν και οι πρόεδροι των προηγούμενων ετών, ούτως η άλλως η ελληνική δικαιοσύνη τους έχει καλέσει».

«ΟΚ» ο Πουλίδο

22/03/2013
 Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τέθηκε ο Ρούμπεν Πουλίδο στον Άρη.

«ΟΚ» ο Πουλίδο
Μια σημαντική επιστροφή για τον Άρη, καθώς ο Ρούμπεν Πουλίδο ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και μπήκε στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ισπανός κεντρικός αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας των «κίτρινων», στο σημαντικό αγώνα που ακολουθεί με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζουν οι τραυματίες, Ανδρέας Ηρακλής και Νίκος Ψυχογιός, που υπολογίζεται να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

* Για αύριο το πρωί υπάρχει προγραμματισμένο διπλό με την ομάδα Κ-20 του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

** Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό στους παίκτες, ενώ η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας στο "Ν. Ρύσιο".

Στον Λεβαδειακό ο Βέλιτς!

22/03/2013
 Άμεση αντίδραση του Λεβαδειακού στην αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου, καθώς ο Γιάσμινκο Βέλιτς αναλαμβάνει προπονητής για τον επόμενο 1,5 χρόνο!

Στον Λεβαδειακό ο Βέλιτς!
Λίγες ώρες έμεινε κενός ο πάγκος του Λεβαδειακού!

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στο «τιμόνι» των Βοιωτών, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο 47χρονος προπονητής αναλαμβάνει κάποιο πόστο σε ελληνικό σύλλογο, περίπου 9 χρόνια μετά το πέρασμά του ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τους παίκτες της ομάδας και να κάνει τις εισηγήσεις του, ούτως ώστε να την προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για την νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον επόμενο 1,5 χρόνο, προπονητής της ομάδος θα είναι ο κ. Γιάσμινκο Βέλιτς».

Ντούνης ο… αδειούχος

22/03/2013
 Άδεια από την μονάδα του εξασφάλισε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Ντούνης ο… αδειούχος
Ένα απουσιολόγιο γεμάτο έχει να… διαβάσει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στον Πανιώνιο, αφού οι διεθνείς Κούρος και Κολοβός απουσίαζαν ενώ εκτός είναι και οι Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος και Ανδράλας, οι οποίοι συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Ο Ντούνης κατάφερε και εξασφάλισε άδεια από την μονάδα του και προπονήθηκε μόνος του, ενώ ο Γιαννούλης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Τέλος, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Τσαμουρλίδης.

Το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Κ20 θα διεξαχθεί στο "Απήλιον" στις 11:30 πμ. Στο χλοοτάπητα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης γίνονται εργασίες συντήρησης.

Αναποδιά με Πέλκα

22/03/2013
 Εσπευσμένα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα!

Αναποδιά με Πέλκα
Ακόμη ένα «χτύπημα» τραυματισμού στον ΠΑΟΚ φέτος.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Δημήτρη Πέλκα, καθώς ο νεαρός άσος των Θεσσαλονικέων τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και υπέστη κάκωση δεύτερου βαθμού στην ποδοκνημική.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα 3-4 εβδομάδων, δημιουργώντας ακόμη ένα πρόβλημα στον χώρο του κέντρο για τον Δώνη.

Κατά τα άλλα, μπορεί οι διεθνείς να απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες, ωστόσο οι προπονήσεις στον «Δικέφαλο του βορρά» συνεχίζονται κανονικά. Όσοι έδωσαν το "παρών" στην Ν. Μεσημβρία ακολούθησαν κυρίως πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ατομικά προπονήθηκαν για ακόμη μια μέρα οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, και Κωνσταντινίδης, αφού δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, ενώ θεραπεία έκαναν οι Έτο και Γλύκος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή, θέλοντας να τους ξεκουράσει, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η… μισή «Βασίλισσα»

22/03/2013
 Πολλά ήταν τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει και στην προπόνηση της Βέροιας που έγινε την Παρασκευή (22/3) o τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Η… μισή «Βασίλισσα»
Αρκετοί ήταν οι παίκτες της Βέροιας, οι οποίοι δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης (22/3) που περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα και στημένες φάσεις.

Εκτός από τους Σνάουτσνερ και Μπαργκάν που θα χάσουν το επερχόμενο ματς με την Κέρκυρα ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε τόσο τον Καλογέρη όσο και τον Καλί να πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, το αν θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Φαίακες θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ενώ Σνάουτσνερ και Μπαργκάν δεν προπονήθηκαν καθόλου.

Επιτέλους λύσεις…

22/03/2013
 Ο Φάμπρι βλέπει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος να επιστρέφουν σιγά-σιγά οι τραυματισμένοι του ποδοσφαιριστές,. Επιπλέον λύσεις σε πρόσωπα και σε συστήματα! Σκέψεις για δίδυμο Τοτσέ-Φιγκερόα!

Επιτέλους λύσεις…
Μόνο ο Σεϊταρίδης θα είναι απών από τα τελευταία τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αφού σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό. Και ο Φάμπρι, έχει κάθε λόγο να χαμογέλα, αφού μερικοί εξ αυτών του λύνουν τα χέρια για να δοκιμάσει νέα και πιο απαιτητικά συστήματα αν χρειαστεί.

Ειδικά η επιστροφή του Τοτσέ κάνει τον Ισπανό να τρίβει τα χέρια του αφού θα είναι η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον πράσινο πάγκο που θα έχει δύο φορ στη διάθεσή του. Και γιατί όχι, αν το απαιτούν οι συνθήκες, να μην τους χρησιμοποιήσει μαζί στην κορυφή σε ένα 4-4-2 ή 4-4-1-1, κυρίως με τις μικρότερες ομάδες που θα κλειστούν μήπως και πάρουν κάτι στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, θετική είναι η επιστροφή του Χουχούμη παρότι ο νεαρός δεν έχει πολλές συμμετοχές. Διότι μέχρι τώρα, λόγω του πολύ κακού Κάιπερ, ο Φάμπρι αναγκάζονταν να βάλει εκεί τον Μαρίνο που δεν είναι η φυσική του θέση, ενώ τώρα θα έχει μια επιπλέον μία λύση στα άκρα και ελλείψει Σεϊταρίδη, ο Στέργος θα μπορεί να παίξει στη θέση του.

Τέλος, ένα όπλο ακόμη θα μπορούσε να είναι και η επιστροφή του Κουίνσι, αλλά το θέμα του είναι πολύ λεπτό και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί κι αν ο Γκανέζος χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος. Έτσι, μέσα στην εβδομάδα που θα είναι έτοιμος και ο Πίντο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει άπαντες (πλην Σεϊταρίδη) στην διάθεσή του και θα φοβάται μόνο πιθανές τιμωρίες από κάρτες…

Ζητάει έλεγχο ντόπινγκ ο Αστέρας

22/03/2013
 Ελέγχους ντόπινγκ για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν ζήτησε με επίσημο έγγραφό του ο Αστέρα Τρίπολης, από την Σούπερ Λίγκα.

Ζητάει έλεγχο ντόπινγκ ο Αστέρας
Επίσημο έγγραφο με το οποίο ζήτησε από την Σούπερ Λίγκα να αυξηθούν οι έλεγχοι ντόπινγκ απέστειλε η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Η χρονιά φτάνει προς το τέλος της και οι άνθρωποι των Αρκάδων θέλουν διαφάνεια σε όλες τις αναμετρήσεις που απομένουν.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, παρόμοιο έγγραφο να σταλεί και στην ΕΠΟ, για τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την ημιτελική φάση.

Τέλειωσε η κατάληψη στα Σπάτα

22/03/2013
 Την απόφαση να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης», βάζοντας τέλος στην ειρηνική τους κατάληψή στα Σπάτα.

Τέλειωσε η κατάληψη στα Σπάτα
Μετά από 100 ημέρες, οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ αποφάσισαν να σταματήσουν την ειρηνική τους κατάληψη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ήταν 14 Δεκεμβρίου όταν οι φίλοι της «Ένωσης» θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα διοικητικά δρώμενα στην ομάδα, οδηγήθηκαν σε αυτή την κίνηση.

Ωστόσο, σήμερα και μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ της ΑΕΚ, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα Σπάτα.

Τουλάχιστον… σκόραραν

22/03/2013
 Ξεμούδιασμα με την ομάδα Νέων περιελάμβανε το πρόγραμμα του Ατρόμητου για την Παρασκευή, όπου οι «μεγάλοι» επικράτησαν 3-0.

Τουλάχιστον… σκόραραν
Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Αναστόπουλο να δει τους παίκτες του να «ξεμουδιάζουν» κόντρα στην ομάδα Νέων. Μάλιστα, εκεί οι παίκτες του κατάφεραν να σκοράρουν και επικράτησαν 3-0.

Οι Ουντότζι, Καραγκούνης και Φάμπιο σκόραραν, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής να παίξουν.

Η σύνθεση: Μανόλο (60' Καραγκιολίδης), Επστάιν, Λαζαρίδης, Νάστος, Καλλέργης, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Ουντότζι, Φάμπιο, Καραγκούνης, Κρητικός (από την Κ20). Το δίτερμα έληξε 3-0 με γκολ των Ουντότζι, Καραγκούνη, Φάμπιο.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν προπόνηση. Απουσίασαν οι διεθνείς Κούτσι, Μπάλλας και ο Καραμάνος ο οποίος θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα προπονήσεις.

Σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο από το «Ιατρικό Κέντρο» ο Τζαμάλ ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση βουβωνοκήλης.

Το Σαββατοκύριακο, η ομάδα μας έχει ρεπό.

Λίνεν: «Νιώθω ότι είμαι χρόνια στην ΑΕΚ»

22/03/2013
 Έχει γνώμη. Δεν μασάει τα λόγια του. Κι είχε πολλά να πει. Απέναντι στους σπουδαστές του ΚΑΡ, ο Έβαλντ Λίνεν απάντησε για όλα όσα έκαναν τους πέντε μήνες που είναι στην ΑΕΚ να μοιάζουν χρόνια!

Λίνεν: «Νιώθω ότι είμαι χρόνια στην ΑΕΚ»
Η σημερινή ήταν μια (ακόμα) δύσκολη μέρα για την ΑΕΚ.

Ο Έβαλντ Λίνεν όμως είχε ραντεβού με τους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Κι όχι μόνο δεν τους… έστησε, αλλά δέχθηκε να τον στήσουν εκείνοι «στον τοίχο» με οποιαδήποτε ερώτηση για τον ίδιο και την «Ένωση».

Από το πολιτικές του απόψεις ως τις προπονητικές του αντιλήψεις. Από τον πανηγυρισμό του Κατίδη ως τη… μεταγραφή του Τοροσίδη. Κι από τα οικονομικά και τα αγωνιστικά στα οποιουδήποτε άλλου τύπου προβλήματα τον κάνουν να νιώθει ότι βρίσκεται χρόνια στην ΑΕΚ!

«Ξεπερνούν τα 32 εκατ. τα χρέη του Άρη»

22/03/2013
 Αποκαλυπτικός για το ύψος των χρεών του Άρη, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης.

«Ξεπερνούν τα 32 εκατ. τα χρέη του Άρη»
Μια υπερχρεωμένη ΠΑΕ, ανέλαβε η παρούσα διοίκηση του Άρη, σύμφωνα με τον νυν πρόεδρο, Γιάννη Ψηφίδη.

Μιλώντας για την σημερινή κατάσταση στους «κίτρινους», επανέλαβε για πολλοστή φορά τις δυσκολίες που δημιουργούν τα χρέη, αλλά και την προσπάθεια παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ΕΤ3:

«Είχαμε μια ζεστή εκδήλωση όπου οι διοικήσεις της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τα οικονομικά στοιχεία που βρήκαμε, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση.

Αφήνουμε τον οικονομικό έλεγχο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 στην εταιρεία ΝΕΧΙΑ και από κει και πέρα εμείς που λειτουργούμε από τις 13 Δεκεμβρίου του 2012 ως νέα διοίκηση Πρωτοδικείου δώσαμε στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία.

Το πιο σοβαρό όμως είναι πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς που είχαμε κάνει οι εξω-διοικητικοί που αποτελέσαμε τη νέα διοίκηση περιμέναμε ότι το χρέος που θα βρίσκαμε θα κυμαινόταν μεταξύ 21 και 23 εκ. ευρώ.

Εξεπλάγην όμως εγώ πρώτος απ’ όλους που πήρα τα στοιχεία της λογιστικής όταν ανακαλύψαμε, τσεκάραμε και βρήκαμε ότι οι ζημιές στην ΠΑΕ Άρης ξεπερνούν τα 32 εκ. ευρώ».

Για τη θητεία της παρούσας διοίκησης: «Αυτό το τρίμηνο κάναμε μια τεράστια προσπάθεια, πάρα πολύ κουραστική και αναλύσαμε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό το παρουσιάσαμε στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης. Έχουμε μια ΠΑΕ, στην οποία προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις αλλά το γεγονός αυτό μας στεναχωρεί και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας γιατί τα χρέη είναι σχεδόν τα διπλάσια απ’ αυτά που υπολογίζουμε».

Για την προσπάθεια παραμονής: «Ο Άρης ετοιμάζεται να γιορτάσει του χρόνου τα 100 χρόνια του. Δεν μας περνάει από το μυαλό ότι δεν θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούν να γίνουν γιορτές αν δεν έχουμε ένα ρόστερ αντάξιο της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου ώστε να βρεθεί ο Άρης στις υψηλές θέσεις και γιατί όχι να μην γιορτάσει τα 100α γενέθλια του, παίζοντας στην Ευρώπη.

Αυτά είναι τα πιστεύω του διοικητικού συμβουλίου και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση . Ελπίζουμε πως στους εναπομείναντες αγώνες η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της, παραμένοντας στην κατηγορία. Να είναι όλοι βέβαιοι πως θα τον πετύχουμε εγώ είμαι σίγουρος».

Λύνονται τα χέρια του σιγά- σιγά

22/03/2013
 Όλο και λιγότερα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Λύνονται τα χέρια του σιγά- σιγά
Με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, βλέπει όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν στροφές, ενόψει της επερχόμενης κρίσιμης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Παρασκευής (22/3) ο Πετράκης είδε τους Σόουζα, Κουρδάκη, Γιαγκιόζη, Ιωαννίδη και Καπουράνη να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Κατά τα άλλα θεραπεία έκαναν οι Μπούρμπος, Μπανούσης και Περογαμβράκης με τον τελευταίο να πραγματοποιεί αρχικά ατομικό.

«Συγγνώμη, δεν θα ξαναγίνει»

22/03/2013
 Συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας αλλά και τον προπονητή του ζήτησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πανιωνίου, ο Μάρκος Ντούνης.

«Συγγνώμη, δεν θα ξαναγίνει»
Μετανιωμένος και με απολογητική διάθεση, ο Μάρκος Ντούνης έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με την οποία ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο, την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το πειθαρχικό παράπτωμα μου, από τον κόσμο της ομάδας, την διοίκηση, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Δίνω τον λόγο μου πως δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Εάν τον αθετήσω, τότε η διοίκηση θα είναι απολύτως δικαιολογημένη σε όποια απόφαση κι αν πάρει».

«Όλοι θα κριθούν στο τέλος»

22/03/2013
 Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς εξέδωσε ο Ατρόμητος, με αφορμή δημοσιεύματα για τον Ντένις Επστάιν.

«Όλοι θα κριθούν στο τέλος»
Ο Ντένις Επστάιν είναι και παραμένει μέλος του Ατρόμητου, τονίζει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, σε απάντηση για δημοσιεύματα που αφορούσαν στον Γερμανό μέσο. Παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως κάθε κίνηση απομάκρυνσης για παίκτες, θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

«H ΠΑΕ Ατρόμητος είναι υποχρεωμένη να ξεκαθαρίσει ότι η αποτίμηση του κάθε ποδοσφαιριστή θα γίνει στο τέλος της σεζόν και αφού συνεκτιμηθεί η προσφορά του στην ομάδα και η επίτευξη των στόχων της.

Σημερινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον ποδοσφαιριστή μας Ντένις Επστάιν απέχουν από την πραγματικότητα. Η ομάδα περιβάλλει τους παίκτες της με εμπιστοσύνη και θα τους κρίνει στο τέλος της σεζόν».

Μίλησαν για Ερασιτέχνη και ΠΑΣ

22/03/2013
 Την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή (22/3).

Μίλησαν για Ερασιτέχνη και ΠΑΣ
Για τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ μίλησαν στο Δ.Σ της Παρασκευής (22/3) οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Μάλιστα, το περισσότερο βάρος των συζητήσεών τους έπεσε πάνω στις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν τόσο προς τον Ερασιτέχνη, αλλά και στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τις ετοιμασίες που θα πρέπει να υπάρξουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου όλα να κυλίσουν ομαλά.

Η επιστροφή των δύο

22/03/2013
 Στις προπονήσεις της Κέρκυρας επέστρεψαν την Παρασκευή (22/3) οι Γιάννης Γκέσιος και Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Η επιστροφή των δύο
Ολοένα και λιγότερα είναι τα προβλήματα που απασχολούν τον τεχνικό της Κέρκυρας, Γιάννη Παπακώστα, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη Βέροια.

O έμπειρος προπονητής στην προπόνηση της Παρασκευής (22/3) είδε τόσο τον Γιάννη Γκέσιο όσο και τον Μιχάλη Μπουκουβάλα να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, απόντες ήταν οι Άγγελος Ζουμπουλάκης και Λεωνίδας Κυβελίδης, λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Προχωράει το «κιτρινόμαυρο» deal

23/03/2013
 Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην ΑΕΚ, αφού ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να συμφώνησε με την εταιρεία του Κιθ Χάρις. Έρχεται στην Ελλάδα σύντομα ο τελευταίος!

Προχωράει το «κιτρινόμαυρο» deal
Η ΑΕΚ βρίσκεται στα όριά της και η μοναδική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο προέρχεται από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη το βράδυ από την Αγγλία, όπου είχε πολυήμερες επαφές με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του, και τα μηνύματα που προκύπτουν από το περιβάλλον του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο 32χρονος άνδρας είχε επικοινωνία με Πέτρο Παππά, τον Δημήτρη Χατζηχρήστο αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Μπρουσιανό.

Εκείνο που τους είπε είναι πως «τρέχουμε για το deal» και τους ενημέρωσε για τις συναντήσει που είχε και τις εξελίξεις που αρχίζουν να έχουν αποτελέσματα στη διοικητή κατάσταση της Ένωσης.

Ο Βιντιάδης φέρεται να εξασφάλισε προφορική συμφωνία με την επενδυτική εταιρεία του Κιθ Χάρις ακόμα και για το ποσό που σε πρώτη φάση θα μπει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να επικυρωθεί και εγγράφως αυτή η συμφωνία, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Μάλιστα, ο Χάρις θα έχει τον ρόλο του συμβούλου στο νέο Δ.Σ του «Δικεφάλου» και είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τα διοικητικά θέματα της ΑΕΚ και μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να υπάρξει και η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Πέτρο Παππά, με την ελπίδα όλων να βρίσκεται σε αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Από το στενό περιβάλλον του Βιντιάδη διαρρέεται πως αυτό μπορεί να γίνει μέσα στην εβδομάδα, αφού ήδη έχει επικοινωνήσει με τον κ. Παππά και πλέον εκείνο που απομένει είναι οι δύο άνδρες να τα πουν από κοντά.

Από τη στιγμή που το πλάνο που θα παρουσιάσει είναι ολοκληρωμένο, τότε θα πρέπει να θεωρείται πιθανό να δώσει το παρών και ο Μελισσανίδης, μια και είναι κάτι που είχε αφήσει ορθάνοιχτο και στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους.

Μισή ντουζίνα

23/03/2013
 Τουλάχιστον έξι παίκτες, αριθμός ο οποίος μπορεί να αυξηθεί θα πρέπει να αποκτηθούν από τον Παναθηναϊκό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Μισή ντουζίνα
Με βάσει τα σημερινά δεδομένα οι πράσινοι χρειάζονται έξι παίκτες: δύο στόπερ, ένα αριστερό μπακ, δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν κεντρικό χαφ.

Στην άμυνα οι Μπουμσόνγκ και ο Βελάσκες θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο Γάλλος λόγω των υψηλών αποδοχών του και της μικρής προσφοράς του και ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα λόγω περιορισμένων ικανοτήτων.

Ο Κάιπερ αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει και έτσι θα επιστρέψει δανεικός την Τβέντε και θα αποκτηθεί αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Χουχούμη.

Δανεικός έχει αποκτηθεί και ο Μπαρμπαρούσης και από την στιγμή που δεν έχει πείσει αναμένεται να επιστρέψει στην Αυστραλά. Προσπάθεια να γίνει να αποχωρήσει και ο Κουίνσι.

Παράλληλα μέχρι τώρα ο Ντίνας δεν έχει προσαρμοστεί και δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής, ενώ και ο Γιοκίν Εσπάρθα έχει έρθει δανεικός και λογικά θα αποχωρήσει με τη λήξη της σεζόν. Με αυτά τα δεδομένα είναι επιβεβλημένη η απόκτηση δύο ακραίων μεσοεπιθετικών.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση δύο χαφ, ενός που θα παίζει πίσω από τον επιθετικό και ενός εσωτερικού μέσου.

Αυτό που θα πρέπει να αναφερθεί όμως είναι πως μπορεί να χρειασθεί να αποκτηθούν και άλλοι οι οποίοι ενδεχομένως να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, είτε γιατί θα πουληθούν είτε γιατί δεν θα δεχθούν τη μείωση των αποδοχών τους και –τέλος- είτε γιατί δεν μπορέσουν να τα βρουν με την διοίκηση για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Υπάρχει και η περίπτωση του Σισοκό, που είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τη Βόλφσμπουργκ. Μοναδική εξαίρεση ο Καρνέζης, που και να πουληθεί, τη θέση του θα την πάρει ο Καπίνο και δεν θα αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ.

Επιθετικός θα αποκτηθεί μόνο σε περίπτωση που δεν μείνει ο Τοτσέ ή δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει, ενώ για τον Τοτσέ υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τη Λεβάντε και ίσως αποχωρήσει.

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Παναθηναϊκού, για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Φορναρόλι, και η προώθηση του Αποστολόπουλου.

Υποχρεωμένοι στον Ιβάν Βρύζας και Ζαγοράκης

23/03/2013
 Ποσό ύψους 3,3 εκατ. ευρώ τακτοποίησε χθες ο Ιβάν Σαββίδης σε ΙΚΑ και Εφορία, ελαφρύνοντας έτσι τον Ζήση Βρύζα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Υποχρεωμένοι στον Ιβάν Βρύζας και Ζαγοράκης
Ρυθμίσεις προηγούμενων διοικήσεων του ΠΑΟΚ σε ΙΚΑ και Εφορία εξόφλησε χθες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος… σκλάβωσε τον Ζήση Βρύζα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη με αυτή του την κίνηση.

Οι οφειλές της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέρχονταν στο ποσό των 3,3 εκατ. ευρώ, τα οποία «σβήστηκαν» μέσα σε μία μέρα.

Οι υποχρεώσεις του συλλόγου είχαν δημιουργηθεί στις στις θητείες των διοικήσεων Ζαγοράκη και Βρύζα, έχοντας οι ίδιοι δεσμεύσει τις δικές τους περιουσίες.

Το διάστημα που οι πληρωμές δεν γίνονταν οι δύο παράγοντες βρίσκονταν σε κίνδυνο, όμως ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε λύση σε αυτό το βραχνά.

Παράλληλα, δημιούργησε φοβερές προϋποθέσεις για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Σαββίδης έχει έτοιμα προς διάθεση 11,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο, τα οποία αφορούν το πρωτογενές κεφάλαιο του μεγάλου χρέους που εκκρεμεί από το παρελθόν.

Πάντως, το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και τις 2 Απριλίου αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Βοηθά πάλι ο Νίνης

23/03/2013
 Θετικά ανταποκρίθηκε και πάλι ο Σωτήρης Νίνης στην επιθυμία του Παναθηναϊκού για νέο διακανονισμό για τα χρήματα που του οφείλονται.

Βοηθά πάλι ο Νίνης
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο πρώην άσος του τριφυλλιού συμφώνησε να λάβει με μεγαλύτερη καθυστέρηση τα χρήματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Νίνης έχει να λάβει από την πράσινη ΠΑΕ το ποσό των 130.000 ευρώ και όπως ορίζει η αρχική συμφωνία θα έπρεπε να έχει λάβει από τον Ιανουάριο 65.000 ευρώ και άλλα τόσα να βάλει στον λογαριασμό του τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο Νίνης όμως δέχθηκε να πάρει 20.000 ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα, τον Μάιο 30.000 και το ποσό που απομένει να «σπάσει» σε τρεις δόσεις των 20, 25 και 30.000 ευρώ αντίστοιχα, από τον Οκτώβριο, ως τον Δεκέμβριο του τρέχοντος χρόνου.

«Μεγάλες δυνατότητες ο Λεβαδειακός»

23/03/2013
 Να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα εμφανίζοντας τον καλό... Λεβαδειακό θέλει ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

«Μεγάλες δυνατότητες ο Λεβαδειακός»
Αυτός είναι και ο στόχος του νέου τεχνικού της ομάδας της Λειβαδιάς, όπως τόνισε στην εφημερίδα Goal…

«Ένας στόχος όπως η παραμονή επιτυγχάνεται όταν τελειώσει και μαθηματικά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», τόνισε και συνέχισε:

«Στόχος μου είναι να εμφανίσουμε στο γήπεδο τον καλό Λεβαδειακό. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα σε αρκετά ματς την εφετινή περίοδο και θεωρώ ότι έχει μεγάλες δυνατότητες», κατέληξε.

Μετά τον «Σάλπι» ο Αθανασιάδης

23/03/2013
 Νέο τετραετές συμβόλαιο προτίθεται να προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης στον Στέφανο Αθανασιάδη, έχοντας ως στόχο να τον κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Μετά τον «Σάλπι» ο Αθνασιάδης
Έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Στέφανο Αθανασιάδη παρουσιάζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπο, ο Ιβάν Σαββίδης.

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όμως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να τον «δέσει» στην Τούμπα, όπως έπραξε και στην περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο 25χρονος φορ θεωρείται το περιουσιακό στοιχείο του «Δικεφάλου του Βορρά» και πιθανότατα θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο, αφού το τρέχων λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα, ο Αθανασιάδης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να «κουρευτούν» τα οφειλόμενα που υπάρχουν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο πρόσωπό του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου