ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Χειρουργείο ο Μαυροειδής

Χειρουργείο ο Μαυροειδής

Ο Μαυροειδής την Τετάρτη (20/3) θα χειρουργηθεί στο αριστερό του γόνατο ώστε ο γιατρός της ομάδας να του καθαρίσει ον χόνδρο και τον μηνίσκο. Ο χρόνος της επιστροφής του θα καθοριστεί μετά την επέμβαση.
Ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού μπαίνει στην λίστα των τραυματιών. Νέα ατυχία, λοιπόν, για τους ερυθρόλευκους, καθώς την Τετάρτη (20/3) το πρωί ο Δημήτρης Μαυροειδής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο έμπειρος (ορθοπεδικός) γιατρός της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, θα αναλάβει να του καθαρίσει τον χόνδρο και τον μηνίσκο στο γόνατο του αριστερού του ποδιού έτσι ώστε ο Έλληνας σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Ο χρόνος επιστροφής του 28χρονου (4/7/1985) σέντερ στην ενεργό δράση θα καθοριστεί μετά το τέλος της επέμβασης. Ο Δημήτρης Μαυροειδής φέτος έλαβε μέρος και στις 10 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague, αλλά στο TOP-16 αγωνίστηκε μοναχά σε δύο ματς, έχοντας μικρό χρόνο συμμετοχής Κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ (7:13) στη Βιτόρια και για λίγα δευτερόλεπτα (29'') απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Συνολικά έχει μέσο όρο 1.5 πόντο και 1.6 ριμπάουντ σε 11 ματς.

Δεν πρόκειται βέβαια για μία μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν υπολογίζεται "ζεστά" από τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα πλέον πως δεν τον εμπιστεύεται. Απλά, αποτελεί τον τέταρτο σέντερ στο ερυθρόλευκο ρόστερ, πίσω στο ροτέισον από τους Κάιλ Χάινς, Τζος Πάουελ και Γιόργκι Σερμαντίνι. Δεν παύει όμως να πρόκειται για μία απουσία, καθώς οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να δουλέψουν με έναν ψηλό λιγότερο τις επόμενες μέρες. Ο Έλληνας σέντερ φέτος πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο, όπου και σημείωσε 13 πόντους, μαζεύοντας και 7 ριμπάουντ, έχοντας καλά ποσοστά στην επίθεση (4/4δ, 5/7β) σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο τις τελευταίες εβδομάδες και αρκετές φορές από τις ενοχλήσεις δεν ήταν ούτε σε θέση να προπονηθεί. Ύστερα από συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας, όμως, ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε πως το καλύτερο είναι να χειρουργηθεί στο πόδι ώστε να "καθαρίσει" το γόνατο του.

Η καρτέλα του Δημήτρη Μαυροειδή φέτος στην Euroleague:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου