ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ροθ: "Καταπληκτικός οργανωτής ο Σπανούλης"

Ροθ: "Καταπληκτικός οργανωτής ο Σπανούλης"

Ο Ροθ σχολίασε πως θα είναι δύσκολο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ χαρακτήρισε ως καταπληκτικό οργανωτή τον Σπανούλη.
Ο Ισραηλινός γκαρντ της Μακάμπι, Μοράν Ροθ, μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής (22/3) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:00), για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Εuroleague. Στις δηλώσεις του ξεχώρισε τον Βασίλη Σπανούλη, επισημαίνοντας πως είναι ένας σπουδαίος δημιουργός.
Ο Μοράν Ροι είπε τα εξής για την αναμέτρηση: "Έπειτα από δύο οδυνηρές ήττες, επιστρέψαμε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά από αυτές τις απώλειες αποφασίσαμε πως θα πρέπει να είμαστε το συγκεντρωμένοι και στο πρωτάθλημα κι όχι μόνο στην Ευρώπη", είπε για την αγωνιστική εικόνα της Μακάμπι στο Ισραήλ.

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε: "Αν καταφέρουμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ θα είναι από τις μεγαλύτερες ανατροπές της ιστορίας μας, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει έναν καταπληκτικό οργανωτή τον Σπανούλη που είναι πίσω από όλη την ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε λόγω κάποιων κακών αποφάσεων και μάθαμε πολλά από αυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου