ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός με την ήττα του από την Μακάμπι έμπλεξε στον όμιλο, καθώς όχι μόνο σπατάλησε το "δώρο" της Μπεσίκτας ώστε να έμενε μόνος στην 2η θέση, αλλά πλέον είναι 4ος ισοβαθμόντας με τέσσερις ομάδες. Βαθμολογία και πρόγραμμα.
Ο Ολυμπιακός για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague ηττήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (67-73) και πλέον η υπόθεση πρόκρισης του στην επόμενη φάση έμπλεξε! Οι Πειραιώτες μάλιστα σπατάλησαν και το "δώρο" που τους έκαναν οι παίκτες της Μπεσίκτας, οι οποίοι κέρδισαν στην Πόλη την Σιένα (72-70), καθώς αν οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει τους Ισραηλινούς στο Φάληρο τώρα θα βρίσκονταν "αγκαλιά" με την πρόκριση, όντας μόνοι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η οποία αποφέρει και το πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, όμως, έχασαν από την Μακάμπι στο ΣΕΦ και πλέον η κατάσταση στον όμιλο τους είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Την πρώτη θέση την έχει "κλειδώσει" η Μπαρτσελόνα, αλλά στην δεύτερη θέση ισοβαθμούν πλέον τέσσερις (!) ομάδες, έχοντας ακριβώς το ίδιο ρεκόρ, δηλαδή με 7 νίκες και 4 ήττες. Ο λόγος για τις Κίμκι, Μακάμπι, Ολυμπιακός και Σιένα.

Σε αυτή την ισοβαθμία οι Ρώσοι είναι δεύτεροι, ενώ οι Ισραηλινοί είναι τρίτοι, καθώς κέρδισαν με περισσότερους πόντους διαφορά τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ. Πλέον, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν είναι στην δεύτερη θέση, αλλά στην τέταρτη, αλλά το πρόγραμμα του θεωρητικά είναι περισσότερο βατό από τους διεκδικητές του, καθώς έχει να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και την Κίμκι στο Φάληρο στην αυλαία του ομίλου.

Θεωρητικά o Ολυμπιακός είναι φαβορί ώστε να περάσει στην επόμενη φάση, εφόσον βέβαια κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια του (Φενέρμπαχτσε και Κίμκι), ενώ μπορεί να κατακτήσει ακόμη και την δεύτερη θέση στον όμιλο, αν όμως κάνει μία ήττα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έχει να αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αγωνιστική. Τα πάντα είναι ρευστά, αλλά το θετικό είναι πως οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά για το "εισιτήριο" στα προημιτελικά.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής


Κίμκι - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 99-76
Μπαρτσελόνα - Κάχα Λαμποράλ 83-74
Μπεσίκτας - Σιένα 72-70
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 67-73

Βαθμολογία (Σε 12 αγώνες)


1. Μπαρτσελόνα 11-1

2. Κίμκι 7-5

3. Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-5

4. Ολυμπιακός 7-5

5. Σιένα 7-5

6. Κάχα Λαμποράλ 6-6

7. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 2-10

8. Μπεσίκτας 1-11

Η βαθμολογία ακριβώς όπως την έχει η Euroleague:

 


Επόμενη αγωνιστική (13η)


Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ολυμπιακός

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπεσίκτας

Κίμκι - Κάχα Λαμποράλ

Σιένα - Μπαρτσελόνα

Η τελευταία αγωνιστική (14η)


Ολυμπιακός - Κίμκι

Κάχα Λαμποράλ - Σιένα

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου