ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-1(pics+videos)

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός0-1(pics+videos)

23/01/2014
Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Ολυμπιακός, που μετά τη νίκη 4-0 στο «Καραϊσκάκη», επικράτησε και στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» του Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 και πήρε χωρίς να ιδρώσει την πρόκριση. Ο Σέποβιτς ο σκόρερ των φιλοξενούμενων με όμορφη ενέργεια και εκτέλεση στο 79ο λεπτό.


Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε ο Μίτσελ στο βασικό σχήμα, θέλοντας να δώσει «ανάσες» στους ποδοσφαιριστές του. «Rotation» και από τον Στάικο Βεργέτη στους Αρκάδες, οι οποίοι είχαν αρκετά καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας προίκα τη μεγάλη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης στον επαναληπτικό στην έδρα του Αστέρα. Εκεί, θα συναντήσουν τον Ατρόμητο, που έχει «κλείσει» θέση χάρη στις δύο νίκες του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Το pre game του αγωνα
Δείτε την αφιξη  και το ζεσταμα της αποστολης από την παρακαμερα στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Το ματς:

Το 4-0 του πρώτου αγώνα έδειξε να «λύνει» τα πόδια των δύο ομάδων. Τόσο ο Αστέρας, όσο και ο Ολυμπιακός έδωσαν από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου αρκετά γρήγορο ρυθμό στο ματς. Οι... ακραίοι εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που υπήρχαν στη μεσαία γραμμή και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, που είτε λόγω της αστοχίας είτε της ετοιμότητας των δύο γκολκίπερ δεν... έγιναν γκολ.
Μετά το πέρασμα του πρώτου 20λεπτου η ομάδα του Στάικου Βεργέτη άρχισε να γίνεται πιο ουσιαστική στο χώρο του κέντρου, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και καλά οργανωμένες ενέργειες πίεσε την άμυνα των ερυθρόλευκων, που ήταν επικίνδυνοι όταν η μπάλα έφτανε στα πόδια των Φουστέρ και Ντομίνγκεζ. Το τέλος του ημιχρόνου (42’) βρήκε τον Αστέρα να στέλνει τη μπάλα στην εστία του Μέγιερι με τον Ζησόπουλο, ωστόσο το τέρμα του Έλληνα αμυντικού ακυρώθηκε –πολύ δύσκολη φάση, καθώς δεν βοηθά το ριπλέι - από τον βοηθό ως οφσάιντ.
Με την ίδια διάθεση μπήκαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τους μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού, από τους οποίους έλειπε να λείπει «φρεσκάδα». Από το 55’ και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να «χαλάει» γεγονός που οφείλεται και στις πολλές μαζεμένες αλλαγές από τους δύο προπονητές.
Σωστός κύριος!
Ενώ το ματς άρχισε να οδεύει προς το 0-0, ο Σέποβιτς, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ωραία ενέργεια στο 79’ παραβίασε την εστία του Γεωργακόπουλου και διπλασίασε τις νίκες του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις απέναντι στον Αστέρα. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Μαγεία Ιμπαγάσα...

Ο MVP της αναμέτρησης


Θα μπορούσε να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο ματς, Μάρκο Στσέποβιτς. Ας ξεφύγουμε όμως από τα τετριμμένα. Ο Βεργέτης εμπιστεύθηκε το αριστερό άκρο της άμυνας στον 17χρονο Κυριακόπουλο και θα πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος από όσα είδε. Γρήγορος, δυνατός, με ποδοσφαιρικό θράσος και καλή τεχνική κατάρτιση, ο νεαρός μπακ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα 75 λεπτά που αγωνίστηκε και έδειξε στοιχεία σύγχρονου πλάγιου αμυντικού.

Η απογοήτευση

Κακό ματς για τον Κάφα. Ο προπονητής του σίγουρα θα περίμενε πολλά περισσότερα από τον ακραίο κυνηγό της ομάδας του, που όμως έπεσε πάνω στον Σαλίνο και ήταν σχετικά ακίνδυνος σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Γεωργακόπουλος, Λούι, Σανκαρέ (66’ Γκοϊάν), Κυριακόπουλος (75’ Ντε Μπλάσις), Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα, Ναβάρο (52’ Κοντοές), Χουάνμα.

Στον πάγκο: Μπαντής, Κουρμπέλης, Καράσκο, Μπαράλες

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μπονγκ, Ντινγκά, Πελέ, Μασάντο (66’ Βάις), Φουστέρ, Ντομίνγκες (58’ Ιμπαγάσα), Μήτρογλου (79' Σέποβιτς)

Στον πάγκο: Κάρολ, Χολέμπας, Βέργος, Βούρος

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 

Τα highlights της αναμετρησης
 


 ΘΥΡΑ 7
 
Στην Τρίπολη ήταν και ο λαός του Ολυμπιακού, που βρίσκεται παντού και πάντα κοντά στην ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το τέλος του αγώνα ευχαριστήσαν τον κόσμο. Μάλιστα οι Βλάντιμιρ Βάις και Τάσος Παπάζογλου πήγαν στην κερκίδα που ήταν οι Γαύροι και τους έδωσαν τις φανέλες τους.
Δείτε τους...


 
Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
 
Μετά τον Λεβαδειακό είχατε πει ότι δεν είδατε διάθεση και πρόθεση επιτυχίας από τους παίκτες σας για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Σήμερα την είδατε αυτή τη διάθεση που θέλατε;
Δεν το είχα πει ακριβώς αυτό. Είναι κάπως σκληρό αυτό που λέτε. Πρόθεση υπάρχει, αλλά όχι πάντα επιτυχία. Σήμερα στο δεύτερο μέρος κυρίως ήμασταν καλύτεροι. Διορθώσαμε κάπως τον ρυθμό του παιχνιδιού. Συνηθίζουμε να μιλάμε για τη δική μας ομάδα και ξεχνάμε καμιά φορά ότι και ο αντίπαλος παίζει καλά και μας δημιουργεί δυσκολίες. Ο Αστέρας μπήκε πολύ καλά, είναι μία ποιοτική ομάδα και για αυτό τον λόγο στο πρώτο μέρος μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες.

Συνήθως υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τη διαιτησία. Ότι πάντα βοηθάει τον Ολυμπιακό. Σήμερα νιώσατε κάτι τέτοιο;
Όχι. Έχω πει πολλές φορές κάτι και το εννοώ ειλικρινά, ότι μιλάμε πάρα πολύ για τους διαιτητές, όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές κερδίζουν οι καλύτεροι. Δεν θα με κάνετε ποτέ να μιλήσω για τον διαιτητή, ούτε καλά, ούτε άσχημα. Πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά που κάνουν. Δεν το λέω για το σημερινό ματς, αλλά γενικότερα. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Για τους διαιτητές δεν θα πω τίποτα. Πιστεύω ότι ούτε οι προπονητές, ούτε οι διαιτητές παίζουν ρόλο στα παιχνίδια. Μόνο οι ποδοσφαιριστές παίζουν ρόλο. Ακόμα κι αν ξεκινούσα μία συζήτηση μαζί σας, δεν θα συμφωνούσαμε γιατί εσείς υποστηρίζετε τον Αστέρα, κι εγώ τον Ολυμπιακό. Έτσι δεν είναι; (γέλια)

Τον Ιμπαγάσα τον έχετε στα πλάνα σας να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής;
Κι εγώ θέλω να βλέπω την οικογένειά μου, αλλά είναι μακριά. Ο Ιμπαγάσα είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και προσπαθώ να τον διαχειριστώ με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε 27 ποδοσφαιριστές.

Ήταν το τρίτο ματς του Μήτρογλου και παραμένει εκτός ρυθμούς. Πόσο σας ανησυχεί αυτό ένα μήνα πριν από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ;
Όλοι ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα όλο και περισσότερο θα βρει τον ρυθμό του. Δεν ανησυχούμε και δεν βιαζόμαστε γιατί έχουμε έναν μήνα μπροστά μας. Πριν από έναν μήνα δεν τον είχαμε καθόλου γιατί ήταν τραυματίας. Σήμερα τον έχουμε και έχει τον χρόνο να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα βρει τον ρυθμό του.
Μπροστά σας έχετε τον Ατρόμητο. Πώς βλέπετε αυτές τις αναμετρήσεις, δεδομένου ότι σας δυσκόλεψε στο πρωτάθλημα;
Έχουμε τώρα τον Ατρόμητο. Φυσικά πιστεύουμε ότι είναι ένας προκριματικός όχι τόσο άνετος και όχι τόσο εύκολος. Μοιάζει με αυτόν που τελείωσε, με τον Αστέρα. Θα είναι δύσκολα τα ματς με τον Ατρόμητο.

 

Ικανοποιημένος ο Βεργέτης

Ευχαριστημένος ήταν ο Στάικος Βεργέτης από την προσπάθεια των παικτών στα μας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ εκθείασε τον 17χρονο μπακ της ομάδας του, Γιώργο Κυριακόπουλο.
"Δυστυχώς το αποτέλεσμα του πρώτου ματς δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, δυνατή στο γήπεδο, τα παιδιά πάλεψαν. Ήθελα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε  στο πρωτάθλημα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια ματς".

Για το ντεμπούτο του Κυριακόπουλου: "Ο Γιώργος (σ.σ: Κυριακόπουλος) πήγε αρκετά πολύ καλά. Ήταν πολύ θετικός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά που πήρε πρωτοβουλίες. Να συνεχίσει να δουλεύει. Να έχουμε το μυαλό μας στην Ακαδημία".

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: "Είναι λίγο-πολύ συγκεκριμένο. Έχει βρει βασικό κορμό η ομάδα, έχει μοντέλο παιχνιδιού. Θα βασιστεί σε αυτό. Να βελτιώσουμε νεκρά σημεία πρέπει. Και στα 3 ματς που πήραμε, είχαμε νεκρά διαστήματα και πρέπει να το διορθώσουμε. Θα δούμε τι φταίει".

Για τη διαιτησία: "Δεν θέλω να μικραίνουμε την ομάδα μας. Να δίνουμε την εικόνα ότι γκρινιάζουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, τον δυσκολέψαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο. Μετά το ένα γκολ, ήρθε η αποβολή. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει τον Ολυμπιακό στα μάτια. Υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν αυτά τα περί διαιτησίας και οφείλουν να λάβουν τα μέτρα τους. Ο Αστέρας έχει καταφέρει να κοιτά τον Ολυμπιακό στα μάτια και πως δεν χωρά μιζέρια σχετικά με τη διαιτησία".


ALEX WEB RADIO/TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου