ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια Νερι...

Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια Νερι...

24/01/2014

 

Δεν χαιρεσαι απλα ζηλευεις που δεν εισαι στην ομαδα γιατι το μυαλο σου δεν το ειχες στο κεφαλι σου και εχασες ολες τις ευκαιριες που σου εδωσε ο Ολυμπιακος, και ανεβασες ψηλα το κασε σου και επαιξες στο Μουντιαλ πολυ καλο ποδοσφαιρο γιατι η ποδοσφαιρικη σου αξια ηταν ανεκτιμητη αγαπητε μας Νερι, το μυαλο σου ηταν το προβλημα.Και οπως καταλαβαινεις εφαγες πορτα απο τον Ολυμπιακο και πηγες αλλου οπου εκει δεν εχουν την ανεκτικοτητα το Ολυμπιακου και του κοσμου του, τον οποιον εβαλες χαμηλοτερα απο τον κοσμο του...Αρουλη ,ετσι για να μας την πεις.Οκ , κατσε τωρα στην Ραγιο Βαγιεκανο να παιζεις καθε Μεγαλη Παρασκευη και να μην εισαι στον Θρυλο που σε εκανε αυτο που εισαι.Ουδεις αναντικαταστατος στον Ολυμπιακο Νερουλι....και οποιος χαλαει το στομα του για τον κοσμο του πετιεται στα αχρηστα...εχασες την ευκαρια να γραψεις με χρυσα γραμματα το ονομα σου στην ενδοξη σελιδα της ιστοριας του Ολυμπιακου..Αντε γεια και καλη συνεχεια επειδη ειμαστε και ...μεγαλοκαρδοι και εσυ το ξερεις πολυ καλα.

Καστίγιο: «Χαίρομαι για τον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νέρι Καστίγιο για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως τόνισε, δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την ομάδα, αλλά και πως την έχει μέσα στην καρδιά του.
Καστίγιο: «Χαίρομαι για τον Ολυμπιακό»


Όπως δήλωσε, συζητάει με τον γιο του Μίτσελ, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Ράγιο Βαγεκάνο, για τον Ολυμπιακό, αλλά και πως είναι χαρούμενος για τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντριάν και εγώ συζητάμε για την δουλειά που κάνει ο πατέρας του εκεί», τόνισε αρχικά ο Μεξικανός άσος.

Ο 29χρονος πρόσθεσε: «Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, ήμουν πολύ μικρός. Είχα την τύχη να κατακτήσω οκτώ πρωταθλήματα, αλλά και να έχω συμπαίκτες τον Ριβάλντο, τον Ζιοβάνι, τον Καρεμπέ και τον Γιαγιά Τουρέ» και συμπλήρωσε:

«Μετά ήρθε η πώλησή μου στη Σαχτάρ, την οποία δεν ήθελα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου».

Ο ποδοσφαιριστής της Ράγιο Βαγεκάνο κατέληξε: «Ωστόσο, ήταν σημαντική για την ομάδα, καθώς ποτέ δεν είχε κάνει τόσο ακριβή μεταγραφή. Μίλησα με τον πρόεδρο για να προσπαθήσω να μείνω, αλλά αυτό ήταν αδύνατο».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου