ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Κάρολ: "Μάντσεστερ της Ελλάδας ο Ολυμπιακός"

Κάρολ: "Μάντσεστερ της Ελλάδας ο Ολυμπιακός"

Ο Ρόι Κάρολ δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε τις δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ μίλησε στην εφημερίδα "Realnews" για τα επερχόμενα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμα κι αν αποχωρήσει από το μεγάλο Λιμάνι στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Κάνω όνειρα ακόμα για το ποδόσφαιρο. Επιθυμία μου είναι να παίξω για τον Ολυμπιακό περισσότερο και γι' αυτόν τον σκοπό δουλεύω. Αν δεν μείνω, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είμαι "πεινασμένος" ακόμα για ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω και να κατακτώ τίτλους", ανέφερε αρχικά ο έμπειρος πορτιέρο.

Για τους αγώνες κόντρα στη Μάντσεστερ: "Είναι περίεργη η μοίρα. Θα είναι ωραίο που θα πάω στο “Ολντ Τράφορντ” ως αντίπαλος της Γιουνάιτεντ, έστω κι αν δεν παίξω. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά και νομίζω ότι μπορούμε. Ο Ολυμπιακός μπορείς να πεις ότι είναι η Μάντσεστερ της Ελλάδας. Κερδίζουμε όλους τους τίτλους και είμαστε σαν οικογένεια. Αυτό ήταν και η Μάντσεστερ, τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ εκεί. Τώρα τελευταία χάνουν πολλά ματς και στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν".

Συνεχίζοντας ο Κάρολ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τα δύο παιχνίδια με την πρώην ομάδα του: "Αυτό που λέω πάντα είναι: πίστεψε στον εαυτό σου. Τα παιχνίδια θα περάσουν γρήγορα, γι' αυτό πρέπει να τα απολαύσουμε. Κάθε επαγγελματίας του Ολυμπιακού πρέπει να απολαύσει τα ματς με τη Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες, ο προπονητής, ο κόσμος, όλοι. Και φυσικά αγωνιστικά να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν κι ό,τι βγει. Αν έχουμε τον τερματοφύλακά μας "ζεστό" και τους επιθετικούς μας... καυτούς, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί".

Ενδιαφέρον παράλληλα έχει και η άποψή του για τον Ρομπέρτο: "Ο Ρομπέρτο τα πάει περίφημα φέτος. Τον πίστεψε από τη αρχή ο κόουτς και τον δικαιώνει. Θες ως παίκτης να σε πιστεύει ο προπονητής σου. Είναι δανεικός και είναι λογικό να σκέφτονται όλοι τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Θα είναι σπουδαίο να μείνει. Είναι καταπληκτικός".

Επιπλέον ο Κάρολ αναφέρθηκε και στη φετινή χρονιά του Ολυμπιακού: "Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες φέτος. Άλλαξαν σχεδόν τα πάντα. Είχαμε από την αρχή καλά αποτελέσματα. Μας έδωσε ψυχολογικό ανέβασμα το ματς με τη Μπενφίκα στο γήπεδό μας και με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Ο φανταστικός Ρομπέρτο έκανε σπουδαία πράγματα. Ήταν ένα δύσκολο γκρουπ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και τα καταφέραμε. Είμαστε πιο πλήρεις από πέρυσι. Ο Μήτρογλου είναι από τους καλύτερους επιθετικούς. Ο Ρομπέρτο απίστευτος και δίκαια “κέρδισε” τις επικεφαλίδες των εφημερίδων".

Όσο για τους δύο άλλους τερματοφύλακες, Μέγερι και Γιαννιώτη: "Όλοι ξεχνούν τον Μπάλας. Είναι 23 ετών. Είναι καλός τερματοφύλακας. Δυνατός και γρήγορος με τα πόδια. Έχει αντανακλαστικά. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Θέλει υποστήριξη. Ο Γιαννιώτης επίσης θέλει παιχνίδια. Είναι σπουδαίο ταλέντο. Συνήθως παίκτες όπως ο Γιαννιώτης πηγαίνουν κάπου δανεικοί και γυρίζουν πιο δυνατοί".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου