ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Ιμπραΐμ»


«Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Ιμπραΐμ»

22/01/2014
 
 Στον Ολυμπιακό, με μια ενδιάμεση στάση στον Εργοτέλη, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντί Ιμπραΐμ, σύμφωνα με νορβηγικά Μέσα. Τελειωμένη παρουσιάζεται η μεταγραφή του παίκτη στους «ερυθρόλευκους».

«Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Ιμπραΐμ»

Ως τελειωμένη παρουσιάζεται στη Νορβηγία, η μεταγραφή του Αμπντί Ιμπραΐμ στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Dt.no», κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο ποδοσφαιριστής της Στρόμσγκοντσετ, άλλαξε πρόσφατα και εκπρόσωπο, αφού αντικατέστησε τον Τζιμ Σολμπάκεν με τον γνωστό.. Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος και έχει «άκρες» με τον Ολυμπιακό, αφού έχει φέρει σε αυτόν τους Γιάγια Τουρέ, Αρούνα Μπαμπανγκίντα και Μάρκο Νε.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει, πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών, αλλά η καριέρα του στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει από τον Εργοτέλη, όπου και θα αγωνιστεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Το μόνο που απομένει, είναι να αποδειχθεί, είναι αν ευσταθεί στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και ο Ιμπραΐμ ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου