ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σε φουλ ρυθμούς ο Πέτγουεϊ

Σε φουλ ρυθμούς ο Πέτγουεϊ

22/01/2014
 
 Με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Λαμποράλ Κούτσα. Έτοιμοι να αλλάξουν τη κατάσταση παίκτες και προπονητής.

Σε φουλ ρυθμούς ο Πέτγουεϊ

Ευχάριστα στον Ολυμπιακό μία ημέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη μέση, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προπονήθηκε κανονικά και η επιστροφή του αναμένεται πλέον άμεσα. Ο Αμερικανός, συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα και στις επαφές και το θετικό είναι πως δεν αισθάνθηκε καμία ενόχληση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί στη Βιτόρια, αφού είναι ανέτοιμος, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις.

Από εκεί και έπειτα, όπως είναι εύλογο, το κλίμα ήταν «βαρύ» στην προπόνηση, αφού η ήττα και κυρίως η κάκιστη εμφάνιση, έχει προβληματίσει άπαντες στην ομάδα. Οι παίκτες μαζί με τον προπονητή, έκαναν για μία ακόμα φορά την αυτοκριτική τους, συμφώνησαν πως γνωρίζουν καλά τι φταίει για την εικόνα και δήλωσαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και να κάνουν τα πάντα για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Σε ότι αφορά κάποια δημοσιεύματα για αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, μόνο γέλια προκαλούν στην ΚΑΕ, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Μπαρτζώκα και πίστη ότι η ομάδα θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα καλύτερα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου