ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Αφαίρεση τριών βαθμών για την ΑΕΚ

Αφαίρεση τριών βαθμών για την ΑΕΚκαι κεκλεισμένων των θυρών

επεισόδια
Σκληρή τιμωρία για την ΑΕΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Τιμωρία αφαίρεσης βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών.
Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του Αιγάλεω με την ΑΕΚ είχαν ως αποτέλεσμα την βαριά τιμωρία της Ένωσης, που θα στερήσει εκτός από βαθμούς και την παρουσία του κόσμου της.
Συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησαν την ΑΕΚ με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως η διοίκησης της Ένωσης θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με σκοπό να μειωθεί η ποινή.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:
"Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά το μέρος της που αφορά στα εκτός του γηπέδου εκτεταμένα επεισόδια των φιλάθλων του Σωματείου Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ. Κηρύσσει, κατά τα λοιπά, πειθαρχικά ελεγκτέα τα ως άνω σωματεία. Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΕΚ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δυο (2) αγωνιστικές για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ δ του Π.Κ/ ΕΠΟ και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ γ,ε και ζ του Π.Κ/ΕΠΟ και συνολική χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ. Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δυο (2) αγωνιστικές για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ δ του Π.Κ/ΕΠΟ. Αφαιρεί από καθένα από τα ως άνω σωματεία ΑΕΚ και Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014".  
Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο της, αφού είναι ήδη δέκα βαθμούς (7 πλέον) μπροστά από τον δεύτερο Ηρόδοτο.
Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΑΕΚ δεν θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Αναλυτικά η βαθμολογία

* Αφαιρέστε τρεις βαθμούς τόσο από την ΑΕΚ όσο και από το Αιγάλεω που τιμωρήθηκε ακριβώς όπως και η Ένωση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου