ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κώστας Φλεβαράκης:«Άλλαξε η χημεία του Ολυμπιακού»

Κώστας Φλεβαράκης:«Άλλαξε η χημεία του Ολυμπιακού»

22/01/2014
 
 Στο γεγονός ότι τραυματισμοί και ντεφορμάρισμα παικτών χάλασαν τη χημεία του Ολυμπιακού εστίασε την πτωτική πορεία των «ερυθρόλευκων» ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Άλλαξε η χημεία του Ολυμπιακού»
Πολύ καλύτερες ομάδες από ό,τι έδειξαν στο χθεσινό κακό ποιοτικό ντέρμπι είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής των Τρικάλων εστίασε στους λόγους της πτωτικής πορείας των «ερυθρόλευκων» και την ελλιπή συμπαράσταση στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά, ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο για:

-τις ομοιότητες του χθεσινού ματς με τον ημιτελικό του Κυπέλλου:
«Υπήρχαν πολλά κοινά με το ματς του Κυπέλλου, αν κι εκείνο ήταν πιο σημαντικό. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, βέβαια. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε έμφαση στις άμυνες και δεν θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Οι δύο ομάδες είναι καλύτερες από ό,τι έδειξαν χθες. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες που μακάρι να φτάσουν στο Final Four».

-την πτώση στην απόδοση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει μια κοιλιά στην απόδοσή του, αλλά σίγουρα μέχρι να γίνουν τα play offs θα είναι καλύτερος. Όπως και για τον Παναθηναϊκό όταν έκανε κακές εμφανίσεις πίστευα πως θα βρει τον εαυτό του. Σε μια μεγάλη σεζόν θα έχεις καλές και κακές στιγμές, σημασία έχει πώς θα τις διαχειριστείς».

-την κακή εμφάνιση του Σπανούλη: «Ο Βασίλης έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τις καλύτερες άμυνες. Το μαρκάρισμά του δεν είναι ατομική δουλειά, αλλά μία διαδικασία προσαρμογής όλης της ομάδας πάνω του. Σημασία έχει πώς θα στηρίξουν οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού τον αρχηγό τους. Όταν η απόδοσή τους είναι κάτω του μετρίου, σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός πάνω στον Σπανούλη. Δεν είναι ότι βρέθηκε οριστικά το φάρμακο κατά του Σπανούλη. Είναι καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τεχνικό τιμ».

-πού εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στις δύο ομάδες: «Πριν ένα μήνα μόνο επιθετικό πρόβλημα δεν θα έβρισκε κανείς στον Ολυμπιακό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι άλλαξε τη χημεία του λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά και το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών. Ο Λο και ο Πέτγουεϊ έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας. Και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε προβλήματα στην επίθεση».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου