ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Superleague: Όλες τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής (videos)

Superleague: Όλες τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής (videos)

20/01/2014

Mε τον Ολυμπιακό να νικάει χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια, την Καλλονή να πετυχαίνει νίκη εκτός έδρας με τον ΠΑΣ, η οποία της δίνει το δικαίωμα να ανασαίνει πιο ανάλαφρα για την παραμονή της, ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Superleague.

Άρης-Ατρόμητος 0-0


Ο Άρης για δέκατο εντός έδρας παιχνίδι φέτος δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης μένοντας στο 0-0 με τον Ατρόμητο ο οποίος είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Άρης και Ατρόμητος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Άρης ο οποίος είχε κορυφαίο τον Διούδη παρέμεινε σε δύσκολη θέση, καθώς είναι ουραγός της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ενώ παράλληλα δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης εντός έδρας.
Από την άλλη ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε και δοκάρι στο 27' με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μια φάση με τον Ατρόμητο να έχει το δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε τον Διούδη που κράτησε ανέπαφη την εστία του και πήρε τον βαθμό. Από την άλλη οι παίκτες του Ατρομήτου δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.


Βυθισμένοι στη μετριότητα οι ερυθρόλευκοι
Μέτριος συνολικά ο Ολυμπιακός κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει το "εμπόδιο" του Λεβαδειακού με 2-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, και να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του. Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο, οι πρωταθλητές «ξύπνησαν» στο δεύτερο μέρος και πήραν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Ολαϊτάν (54΄) και Χολέμπας (82΄). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάντζιου (87΄) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εργοτέλης - Ξάνθη 2 -2
Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε ο Εργοτέλης στο ματς με τη Ξάνθη στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα (2-2). Με δύο γκολ του Αναστασάκου προηγήθηκε 2-0 (10' και 17'), η Ξάνθη μείωσε στο 23' με τον Σολάρι και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Κρήτης θα προσέθετε στο ενεργητικό της τους τρεις βαθμούς, ήρθε ο Γούτας στο τέταρτο λεπτό τον καθυστερήσεων να νικήσει στον αέρα την άμυνα των γηπεδούχων και με κεφαλιά να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ακριτική ομάδα.

ΠΑΣ – Καλλονή: 1 - 2
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην κατηγορία, σημείωσε η Καλλονή, η οποία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΣ στα Ιωάννινα με 2-1, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Λεοζίνιο (67΄) και Περόνε (78΄), ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ακόστα στο 10΄.


Απόλλων – Αστέρας 1 – 2
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε το ματς στη Ριζούπολη μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τότε η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να πετύχει το νικητήτιο γκολ με τον Λούι και να ρίξει στο... καναβάτσο τον Απόλλωνα, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 81' με τον Πετρόπουλο, το γκολ που είχε πετύχει ο Καράσκο από το 39ο λεπτό.
 

Επιστροφή στις νίκες για Πανιώνιο
Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος, που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Αραβίδης, ο οποίος έφτασε τα 8 φετινά τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα, ενώ στο 61΄ ο Λάσνικ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 Ο Παναιτωλικός στρίμωξε τον Πανθρακικό με 3 - 1
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανθρακικού με 3-1, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Εμπόου, αλλά ο Παναιτωλικός αντέδρασε και με τα δύο γκολ του Θεοδωρίδη (52' και 83'), αλλά και το τέρμα του Νταλμά στις καθυστερήσεις κατάφερε να ανατρέψει στο σκορ και να πάρει τους τρεις (πολύτιμους) βαθμούς της νίκης.


 Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3

Ο Μάρκους Μπεργκ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας με 3-1, φτιάχνοντας τα δύο πρώτα γκολ και πετυχαίνοντας το τρίτο για να φτάσει τα 9 τέρματα και τις 5 ασίστ στη Superleague. Ο Σουηδός ήταν όλα τα λεφτά για τους πράσινους, οι οποίοι μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από την τρίτη θέση και τον Ατρόμητο.

Δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού στην Ημαθία ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Κλωναρίδη.

Ο Βέρτζος κέρδισε πέναλτι απ' τον Καπίνο στο 10', ο Μπεν που είχε σκοράρει και στο Απόστολος Νικολαΐδης στον πρώτο γύρο το μετέτρεψε σε γκολ και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 68', ο Μάρκους Μπεργκ μετά την προσωρινή απόκρουση του Καντιμοίρη σε σουτ του Πράνιτς, ο Νάνο βρήκε τον Μπεργκ στην περιοχή στην εξέλιξη της φάσης κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδιωξε το όποιο άγχος απ' την ομάδα του. Τα επόμενα λεπτά είχαν ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η Βέροια δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Αποτελέσματα:

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-0
Αρης-Ατρόμητος 0-0
Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης 1-2
Εργοτέλης-Ξάνθη 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή 1-2
Βέροια-Παναθηναϊκός 1-3
Πλατανιάς-ΟΦΗ 20/1 19:30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 20 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 56
2. ΠΑΟΚ 45
3. Ατρόμητος 37
4. Παναθηναϊκός 36
5. Αστέρας Τρίπολης 35
6. Παναιτωλικός 27
. Πανθρακικός 27
8. Ξάνθη 25
. Καλλονή 25
10. Πανιώνιος 24
11. ΠΑΣ Γιάννινα 23
12. ΟΦΗ 22 - 19αγ.
13. Εργοτέλης 21
14. Απόλλων Σμύρνης 20
. Λεβαδειακός 20
16. Πλατανιάς Χανίων 19 - 19αγ.
17. Βέροια 18
18. Άρης 12


Η επομενη αγωνστικη




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου