ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επιστροφή του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό…

 Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επιστροφή του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό…

25/01/2014
 Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επιστροφή του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό, αφού εντός της ημέρας θα υπάρξουν συζητήσεις των δύο πλευρών επί αθηναϊκού εδάφους.

Μόνο οι υπογραφές…
Εντός της ημέρας είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό, ο οποίος επιστρέψει στον Λιμάνι μετά από 1,5 χρόνο από την αποχώρησή του.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Ρούμπιν Καζάν, στην οποία ανήκει ο Ισπανός αμυντικός, και υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι που ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Στη Ρωσία, την ίδια ώρα, έκαναν λόγο για 5 εκατ. ευρώ, όμως το ποσό θεωρείται υπερβολικό.

Ο 26χρονος παίκτης αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του δανεισμού του και οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να έχουν προβλέψει στη συμφωνία τους με τον Μαρκάνο και το δικό του συμβόλαιο αν αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, πάρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, αν παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν, με τριετές συμβόλαιο, που θα τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Μαρκάνο, δήλωσε στη SportDay: «Ο Ιβάν ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ξέρει την πόλη, την ομάδα, τον προπονητή, όλα είναι καλά. Είναι και το Τσάμπιονς Λιγκ, διότι είναι ένας παίκτης που κάθε χρόνο έπαιζε στην Ευρώπη. Οχι μόνον με τον Ολυμπιακό και τη Ρούμπιν, αλλά και τη Βιγιαρεάλ και τη Χετάφε, ακόμη και με τη Σανταντέρ».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου