ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δεν σταματάς να βοηθάς....Στο ίδρυμα «Παιδικό Σπίτι» ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακος

Δεν σταματάς να βοηθάς....Στο ίδρυμα «Παιδικό Σπίτι» ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακος

24/01/2014
 
 Το ίδρυμα «Παιδικό Σπίτι» στον Πειραιά επισκέφτηκε την Πέμπτη (22/1) αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκειμένου να μοιράσει τρόφιμα αλλά και παιχνίδια στα μικρά παιδιά.

Δεν σταματάει να βοηθάει ο Ολυμπιακός

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που επισκέφτηκε το «Παιδικό Σπίτι» στον Πειραιά στο πλαίσιο της Φιλανθρωπικής Δράσης «Μη σταματάς, να βοηθάς» για να παραδώσει τρόφιμα και παιχνίδια.

Το ίδρυμα λειτουργεί από το 1963 και σήμερα φιλοξένει επτά παιδιά που δεν έχουν οικογένειες. Το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη των «ερυθρόλευκων» και πιο συγκεκριμένα οι πολίστριες Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, οι πολίστες Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης και ο κολυμβητής Αντώνης Φωκαϊδης.

Όσον αναφορά το ίδρυμα, την ξενάγηση ανέλαβε να κάνει ο πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Φαζάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Αγγελής και ο Ταμίας Δημήτρης Χανιαλίδης.

Μετά το τέλος της ξενάγησης η Διευθύντρια του Ολυμπιακού κα Τσιλιγκίρη δήλωσε:

«Με μεγάλη μας χαρά επισκεφτήκαμε σήμερα το «Παιδικό Σπίτι» του Πειραιά όπου μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερα θερμά ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος. Όπως είχαμε δεσμευτεί παραδώσαμε ένα μέρος από τα αγαθά που έχουμε συγκεντρώσει στην Ιστορική μας Λέσχη.

Η αλήθεια είναι ότι μαζεύτηκαν πολλά αγαθά, δείγμα της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, στην από κοινού με την Unicef και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, δράση μας προκειμένου να βοηθήσουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στο «Παιδικό Σπίτι» φιλοξενούνται 7 παιδιά ηλικίας από 10 έως 15 ετών και τους παραδώσαμε εκτός από ένα συμβολικό δώρο από την Unicef και 15 κιβώτια που συγκεντρώσαμε με αγαθά. Αυτή είναι η αρχή της πρωτοβουλίας μας και την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτούμε το ΠΙΚΠΑ Βούλας για να «αγκαλιάσουμε» και τα μέλη του προσφέροντας τους αγάπη και τα αγαθά που μας έχουν ζητήσει. Επίσης θα επισκεφτούμε και ένα τρίτο ίδρυμα αφού τα αγαθά που συγκεντρώσαμε είναι πολύ περισσότερα και από αυτά που προσδοκούσαμε. Τις λεπτομέρειες θα τις ανακοινώσουμε σύντομα».


Από την πλευρά του Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος κ. Φαζάκης τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να μας στηρίξει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά να είναι "δίπλα" τους ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός. Η πλειοψηφία των παιδιών υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ από αυτή την επίσκεψη μας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που ήρθατε στο Σπίτι μας για να δείτε πως λειτουργεί και να συνδράμετε στο έργο μας. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου