ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Υπέγραψα στον Ολυμπιακό», λέει ο Λεζάρ

«Υπέγραψα στον Ολυμπιακό», λέει ο Λεζάρ

 
23/01/2014
 Για συμφωνία του με τον Ολυμπιακό από τώρα εν όψει καλοκαιριού κάνει λόγο ο Τζόναθαν Λεζάρ, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο. Τι γίνεται με Ιμπραήμ. «Ανοιχτό» για Τζεμπούρ.

«Υπέγραψα στον Ολυμπιακό», λέει ο Λεζάρ

Από το Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει σαν σενάριο πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Τζόναθαν Λεζάρ για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, προκειμένου να είναι καλυμμένος εφόσον δεν μπορέσει να κρατήσει στις τάξεις του τον Τζόελ Κάμπελ. Από το Βέλγιο προκύπτει πως το ενδιαφέρον όχι απλώς είναι υπαρκτό, αλλά και πολύ προχωρημένο.

Ο 26χρονος Βέλγος έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με την Τέρεκ Γκρόζνι και τον προσέγγισε η Σταντάρ Λιέγης για να τον «κλείσει» εν όψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με συμπατριώτες του, η απάντηση που έδωσε ο δύο φορές διεθνής άσος ήταν πως «έχω ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό»! Ο Λεζάρ φέρεται έτοιμος να παίξει ως το τέλος της περιόδου στη Μαλίν και εν συνεχεία ο ίδιος διατείνεται πως θα γίνει παίκτης των «ερυθρόλευκων». Σημειώνεται πως μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι ο Κριστόφ Ενροτό, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν (μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς).

Ο Λεζάρ είχε 29 γκολ σε 161 συμμετοχές με την Άντερλεχτ, όπου έπαιξε από το 2004 μέχρι το 2011, ενώ σε 22 ματς με την Τέρεκ Γκρόζνι σκόραρε μια φορά.

Έρχεται και… δανείζεται ο Ιμπραήμ

Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραήμ αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη (παρότι χθες υπήρχαν σενάρια και για την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ). Ο Νορβηγός μέσος, που σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του έχει συμφωνήσει για 3,5 χρόνια, θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα. Από πλευράς ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ακόμη τίποτα, αλλά όλα δείχνουν πως ο 22χρονος άσος θα υπογράψει.

*Ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν είναι βέβαιο ακόμη πως θα μείνει στη Σίβασπορ. Ο ίδιος φέρεται μέσω… Τζαμέλ Αμπντούν να ρίχνει γέφυρες για να «σμίξει» ξανά μαζί του στη Νότιγχαμ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου