ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Διαλέγουν…Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν.

Διαλέγουν…Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν.

20/01/2014
 
 Συνάντηση για τον στόπερ που καλύψει το κενό που προέκυψε με τον τραυματισμό του Σιόβα θα έχουν ο Μίτσελ με τους Ισά, Καρεμπέ. Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν και το όνομα που προστέθηκε στη σχετική λίστα.

Διαλέγουν…
Δέκα μέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού για να καλυφθεί το κενό μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει στόπερ με συγκεκριμένα στοιχεία. Δηλαδή, προτιμά κάποιον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή και να έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Έλληνα άσο.

Μέχρι στιγμής η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, όμως σήμερα αναμένεται να συναντηθούν ο Ισπανός τεχνικός με τον Πιέρ Ισά και τον Κριστιάν Καρεμπέ για να θέσουν επί τάπητος όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν.

Από όσα ονόματα έχουν ακουστεί, μόνο ο Πεϊτσίνοβιτς είναι αριστεροπόδαρος και το συμβόλαιό του με τη Νις λήγει το καλοκαίρι. Ο Σέρβος δήλωσε χθες πως «σίγουρα η ομάδα μου θα έχει τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις, όμως από την άλλη ως ποδοσφαιριστής θέλω μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου. Θέλω να πάω σε μία πιο δυνατή ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Μάλιστα, στη Γαλλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στην απόκτησή του, ίσως και το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Το πρόβλημα με τον διεθνή άσο είναι πως πιάνει θέση ξένου και αν τελικά αποκτηθεί, χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος (με πιθανότερο τον Σέποβιτς που μπορεί να παίξει μόνο στην Παρτίζαν).

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν, επίσης, οι περιπτώσεις του Μπασά και του Ρόζεναλ της Λιλ, ενώ υπάρχουν οι λύσεις των Σκιλασί (Μπαστιά), Μενσά (Εβιάν) και Μιρίν (Μονακό). Για τον Λουγκάνο τα πράγματα δείχνουν ευνοϊκά, ενώ συζήτηση μπορεί να υπάρξει και για τους Εσκουντέ (Μπεσίκτας) και Κάλα (Σεβίλλη).

Από εκεί και πέρα, το νέο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα που αφορά τη θέση του στόπερ είναι εκείνο του Σέρχιο Σάντσεθ της Μάλαγα. Πρόκειται για τον 28χρονο παίκτη του ισπανικού συλλόγου, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πολλές συμμετοχές στο Champions League.

Τον Ισπανό τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ, αφού είχαν συνεργαστεί στη Ρεάλ Β’ και προέρχεται από τη «Μασία» της Μπαρτσελόνα! Ο ύψους 1,84 μ. αμυντικός δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με τη Μάλαγα, στην οποία δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα ο Μπερντ Σούστερ.

Μία ακόμη λύση είναι εκείνη του Τάσου Αυλωνίτη για τον οποίο θα αποφασίσουν ο Μίτσελ μαζί με τους δύο παράγοντες της ΠΑΕ στη σημερινή τους συνάντηση. Μην ξεχνάμε πως ο Καρεμπέ βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη (στη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ) και ήθελε να δει τον 24χρονο στόπερ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου