ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Eκλεισαν Λεζάρ και Ιμπραήμ, έρχεται και…Μαρκάνο

Eκλεισαν Λεζάρ και Ιμπραήμ, έρχεται και…Μαρκάνο

24/01/2014
 
Παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρούνται Λεζάρ και Ιμπραήμ, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Μαρκάνο με τη μορφή δανεισμού είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Οι «κλεισμένοι»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει-όπως προκύπτει από το Βέλγιο-με τον Τζόναθαν Λεζάρ, με τον Βέλγο δεξιό εξτρέμ να έχει «κλείσει» για τριετές συμβόλαιο το οποίο θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι. Ο 26χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Τερέκ Γκρόζνι, θα παίξει ως το τέλος της σεζόν στη Μαλίν κι εν συνεχεία όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στο λιμάνι. Ο επίσημος Ολυμπιακός παρότι μέχρι προ ημερών διέψευδε τα περί ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο παίκτη, χθες ανέφερε πως τον έχει στα υπόψη του για το καλοκαίρι. Φαίνεται πως οι Πειραιώτες έσπευσαν να τον αποκτήσουν για να είναι καλυμμένοι στη συγκεκριμένη θέση λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, που πάντως δεν έχει κλείσει αρνητικά. Η Σταντάρ Λιέγης ήθελε πολύ τον Λεζάρ, αλλά αν ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει για το καλοκαίρι, θα πρέπει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και φυσικά να τον αποζημιώσει για να τον πάρει.


Ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» εδώ και μέρες τον Αμπντισαλάμ Ιμπραήμ. Ο 22χρονος Νορβηγός μέσος είναι από χθες στην Αθήνα, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια. Θα δοθεί δανεικός, πιθανότατα στον Εργοτέλη, για να αξιολογηθεί καλύτερα από τους ανθρώπους των πρωταθλητών, προτού αποφασιστεί στη συνέχεια η τύχη του.
Ερυθρόλευκος ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ!


Κοντά σε Μαρκάνο

Ο Μίτσελ ζήτησε τον Ιβάν Μαρκάνο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στη Χετάφε για ένα χρόνο, και εκείνη είναι κοντά στο να κάνει πράξη την επιθυμία του. Οι επαφές με τη Ρούμπιν Καζάν είναι σε εξέλιξη και υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως θα υπάρχει αίσια έκβαση στην υπόθεση. Ο Ισπανός που προορίζεται για αριστερός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 και με αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ (μεικτά), αλλά εκτιμάται πως θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς και μπορεί τη Δευτέρα να είναι ήδη στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Δύο έκλεισαν, έρχεται και… Μαρκάνο

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί σφόδρα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να εγκαταλείψει το παγωμένο Καζάν για την ηλιόλουστη Αθήνα. Έξτρα κίνητρο είναι το γεγονός ότι ενώ η Ρούμπιν είναι ενδέκατη στη Ρωσία και συνεχίζει στο Europa League, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην Ελλάδα και παίζει στο Champions League. Ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ασκεί πιέσεις όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στη χειμερινή προετοιμασία της Ρούμπιν. Ίσως καλό οιωνό να αποτελεί ότι η Ρούμπιν προχωρά στην απόκτηση άλλου αμυντικού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου