ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

23/01/2014

 Γεματα εκπληξεις και δραση οι αναμετρησεις σε Ολλανδια, Ισπανια Αγγλια και Ιταλια.

 ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Πήρε ρεβάνς η Μπαρτσελόνα

Η Λεβάντε προηγήθηκε ξανά, αυτήν την φορά με τον Ελ Ζαρ, αλλά η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-1, έτσι "καθάρισε" την πρόκριση και πήρε ρεβάνς για την απώλεια στο πρωτάθλημα
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-1 στην έδρα της Λεβάντε, έτσι ουσιαστικά "καθάρισε" την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ πήρε και... εκδίκηση για την απώλεια στο πρωτάθλημα πριν 4 μέρες.
Οι γηπεδούχοι το Σάββατο είχαν προηγηθεί με τον Λουκά Βύντρα, τώρα προηγήθηκαν με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ, στο 31ο λεπτό.
Η ισοφάριση ήρθε στο 53' με ένα περίεργο αυτογκόλ του Χουανφράν, με την μπάλα να χτυπά στα πόδια του έπειτα από απόπειρα απομάκρυνσης του Βύντρα.
Πέραν του αυτογκόλ, ο Έλληνας άσος ήταν πρωταγωνιστής και στο 1-0, καθώς έχει βάλει το... χεράκι του με ένα έξυπνο σπρώξιμο στην περιοχή (παρατηρήστε το στο video).
Τα άλλα 3 γκολ της Μπαρτσελόνα τα πέτυχε ο Τέγιο στο 60', το 81' και το 86', όλα από ασίστ του Λιονέλ Μέσι.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Χάβι Χιμένεθ, Ναχόρε, Βύντρα, Χουανφράν, Καράμπελας, Καμαράσα, Ελ Αντουά, Σέρζιο Πίντο, Σουμέτρα (62' Πέδρο Ρίος), Ελ Ζαρ (77' Νονγκ), Νταβίντ Μπαράλ (72' Άνχελ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πουγιόλ (57' Μαστσεράνο), Αντριάνο, Σονγκ, Τσάβι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πέδρο (77' Αλέξις Σάντσες), Τέγιο, Μέσι.

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των "8":


Τρίτη
Εσπανιόλ - Ρεάλ 0-1 (25' Μπενζεμά)

Τετάρτη
Σοθιεδάδ - Σανταντέρ 3-1 (4' και 33' Μίκελ Γκονθάλεθ, 62' Βέλα / 83' Μαμαντού Κονέ)
Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 1-4 (31' Ελ Ζαρ / 53' αυτ. Χουανφράν, 60', 81' και 86' Τέγιο)

Πέμπτη
Ατλέτικο - Μπιλμπάο (22:00)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά


Λεβάντε - Μπαρτσελόνα Vs Σοθιεδάδ - Σανταντέρ
Εσπανιόλ - Ρεάλ Vs Ατλέτικο - Μπιλμπάο

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 1-4


Copa del Rey Levante 1 FC Barcelona 4 από acosart

Σοθιεδάδ - Σανταντέρ 3-1

Copa del Rey Real Sociedad 3 Racing de Santander 1 από acosart

  Εσπανιόλ - Ρεάλ 0-1

Copa del Rey Espanyol 0 Real Madrid 1 από acosart


ΙΤΑΛΙΑ




Ξανά "σφαλιάρα" για Μίλαν

Μετά από μία μικρή παρένθεση η Μίλαν επέστρεψε στις αποτυχίες, καθώς η Ουντινέζε νίκησε 2-1 με ανατροπή στο "Σαν Σίρο" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia
Μετά την Ίντερ η Ουντινέζε απέκλεισε και την Μίλαν από το Coppa Italia, καθώς νίκησε με 2-1 μέσα στο "Σαν Σίρο" και μάλιστα με ανατροπή.
Η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ άνοιξε το σκορ στο 6' με τον Μάριο Μπαλοτέλι και απάντησε στο 41' με πέναλτι ο Μουριέλ.
Με φοβερό σουτ ο Νικολάς Λόπες ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε στην Ουντινέζε την πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει με Φιορεντίνα ή Σιένα.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Ραμί, Σαπάτα (36' Μεξές), Εμάνιουελσον (87' Αμπάτε), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Νοτσερίνο (82' Χόντα), Μπίρσα, Κακά, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (3-5-2): Μπριτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Αλάν, Αγκιέμανγκ-Μπάντου, Λάτζαρι (93' Πίντζι), Βίντμερ, Γκαμπριέλ Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες (69' Ρομπέρτο Περέιρα), Μουριέλ (75' Νικολάς Λόπες).

Τα αποτελέσματα των "8":


Τρίτη
Ρόμα - Γιουβέντους 1-0 (79' Ζερβινιό)

Τετάρτη
Μίλαν - Ουντινέζε 1-2 (6' Μπαλοτέλι / 41' πεν. Μουριέλ, 78' Νικολάς Λόπες)

Πέμπτη
Φιορεντίνα - Σιένα (22:00)

29/01
Νάπολι - Λάτσιο (21:45)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά


Ουντινέζε Vs Φιορεντίνα - Σιένα
Ρόμα Vs Νάπολι - Λάτσιο

Μίλαν - Ουντινέζε 1-2

AC Milan 1-2 Udinese (All Goals) 22... από ourmatch


  Ρόμα - Γιουβέντους 1-0

AS Roma 1-0 Juventus 21.01 ourmatch.net από ourmatch


Αποκλεισμός-σοκ για Μάν. Γιουνάιτεντ

23/01/2014

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού έφτασε στα πέναλτι με τη Σάντερλαντ και καταφέρνοντας να χάσει… τέσσερα, αποκλείστηκε ΚΑΙ από το Λιγκ Καπ!

Ούτε με πέναλτι μπορείς!

Είναι επίσημο: Η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να χάσει με κάθε πιθανό τρόπο!

Για 119 λεπτά οι πρωταθλητές κρατούσαν στα χέρια τους, με γκολ του Έβανς, μια δύσκολη έστω πρόκριση επί της Σάντερλαντ στον τελικό του Λιγκ Καπ (λόγω συστήματος διεξαγωγής, το εκτός έδρας γκολ του 2-1 στο πρώτο ματς μετράει μόνο στην παράταση).

Και παρόλο που ο Ερνάντες τους επανέφερε απ’ το «εγκεφαλικό» της ισοφάρισης -διορθώνοντας την ανεπανάληπτη γκέλα του Ντε Χέα σε σουτ του Μπάρντσλεϊ και στέλνοντας σε νεκρό χρόνο το παιχνίδι στα πέναλτι- αποδείχθηκε ότι αυτό έγινε απλά για να… πονέσουν οι φίλοι τους περισσότερο!

Βλέποντας τον τερματοφύλακα της ομάδας τους να προσπαθεί να επανορθώσει, αποκρούοντας δυο φορές. Αλλά και τους υπόλοιπους να επιβεβαιώνουν τις υποψίες ότι… αν τρέξουν μόνοι τους, θα βγουν δεύτεροι. Με τέσσερα (!) χαμένα πέναλτι (Γουέλμπεκ, Γιανουζάι, Ράφαελ, Τζόουνς) να γράφουν το τελικό 2-1 και να στέλνουν στα σκουπίδια και την τελευταία φετινή ευκαιρία των «κόκκινων διαβόλων» για έναν εγχώριο τίτλο.


Manchester United 2-1 (Pen 1-2) Sunderland... από Goals-Arena



ΓΑΛΛΙΑ



H Μονπελιέ σόκαρε το Παρίσι

Η Μονπελιέ νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς" και πήρε μεγαλειώδη πρόκριση στους "16" του Coupe de France
Η Παρί Σεν-Ζερμέν αποκλείστηκε από το γαλλικό κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Μονπελιέ μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς".
Ο Έντινσον Καβάνι απάντησε στο 30' στο τέρμα του Κονγκρέ από το 20', αλλά ο Βίκτορ Ούγκο Μοντάνιο έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 69', μαζί και την πρόκριση.
Νωρίτερα η Μονακό είχε προκριθεί, αλλά έγινε η ζημιά με Φαλκάο, ενώ πέρασε και η Λιόν, νικώντας με 3-1 στην έδρα της Ιζόρ.
Η Τουλούζ αποκλείστηκε, καθώς έχασε στην έδρα της Μολέν (2-1), ενώ νοκ-άουτ βγήκε και η Μπορντό, καθώς έχασε στα πέναλτι από την Ιλ Ρους.
Μία μέρα πριν η Νις είχε αποκλείσει την Μαρσέιγ μέσα στο "Βελοντρόμ" (4-5), ενώ πέρασε η Λιλ, επικρατώντας με 3-0 της Κρουά.
ΠΑΡΙ ΣΖ: Ντουσέζ, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντιν, Βεράτι (66' Τιάγκο Μότα), Ματουιντί, Παστόρε (77' Ονζεντά), Λούκας Μόουρα, Μενέζ (66' Ιμπραχίμοβιτς), Καβάνι.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πιονιέ, Ντεπλάν, Ελ-Καουταρί (46' Μαρβό), Κονγκρέ, Τιενέ, Σταμπουλί, Σαϊχί, Καμπελά, Σουλεϊμάν Καμαρά, Μοντάνιο, Μ'Μπαγ Νιάνγκ (73' Σανσόν).

Παρί ΣΖ - Μονπελιέ 1-2


PSG 1-2 Montpellier (All Goals) 22.01 ourmatch.net από ourmatch

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 



Ανατροπή πρόκρισης ο Άγιαξ

Η Φέγενοορντ προηγήθηκε στο Άμστερνταμ, αλλά ο Άγιαξ έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ολλανδικού κυπέλλου
Ο Άγιαξ νίκησε 3-1 την Φέγενοορντ στο "Άμστερνταμ Αρίνα" και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του ολλανδικού κυπέλλου (KNVB Beker).
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Μπούτιους, απάντησε στο 34' ο Φίσερ, ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Μπόγιαν στο 68' και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 ο Σερέρο στο 92'.
Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες των ημιτελικών είναι Άλκμααρ, Τσβόλε και Νάιμεχεν. Η Τσβόλε νίκησε 5-1 την Κάικ, με τον Θανάση Καραγκούνη να παίζει από το 46' και να έχει μία ασίστ.
ΑΓΙΑΞ: Φερμίρ, Φαν Ράιαν, Φέλτμαν, Ντένσβιλ, Μπόιλεσεν (76' Κρίστιαν Πόουλσεν), Μπλιντ, Ντουάρτε (73' Σερέρο), Κλάασεν, Σένε, Φίσερ, Μπόγιαν (84' Σίγκθορσον).
ΦΕΓΕΝΟΟΡΝΤ: Μούλντερ, Γιάνμαατ, Φαν Μπικ, Ματάισεν (75' Νελόμ), Μάρτινς Ίντι, Ίμερς, Κλάσι, Βιλένα (88' Χούσενς), Σχάκεν, Μπούτιους (75' Αρμεντέρος), Γκρατσιάνο Πελέ.

Άγιαξ - Φέγενοορντ 3-1

AJAX VS. FEYENOORD 3 - 1 από dule-kaltz1966



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου