ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η μάχη της παραμονής μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η μάχη της παραμονής μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Άλλαξαν τα δεδομένα στην ουρά της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιες ομάδες κινδυνεύουν και δείτε το πρόγραμμα τους.
 Παραμονή γενική
Η Ξάνθη ηττήθηκε με 1-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και έμπλεξε και αυτή στα σενάρια του υποβιβασμού. Ας δούμε όμως πρώτα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και μετά μία-μία της ομάδας και το πρόγραμμα τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία στην ουρά
12. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 33
 13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 33
14. SKODA ΞΑΝΘΗ 32
15. ΑΠΟΛΛΩΝ 29
16. ΒΕΡΟΙΑ 28
17. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 28
18. ΑΡΗΣ 20

ΞΑΝΘΗ
Το πρόγραμμα είναι, θεωρητικά, εύκολο αν σκεφτούμε πως βρίσκονται 4 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με μία νίκη και μία ισοπαλία, λογικά, καθαρίζουν την μπουγάδα. Θέλουν όμως δυο νίκες για να είναι σίγουροι.
30η Πανιώνιος (μέσα)
31η Βέροια (έξω)
32η Πλατανιάς (μέσα)
33η ΟΦΗ (έξω)
34η Παναθηναϊκός (μέσα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Η ήττα στην Νέα Σμύρνη κράτησε τον Λεβαδειακό μέσα στη... φασολάδα. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αφού υπάρχουν τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αν καθαρίσει την Βέροια την επόμενη αγωνιστική και τσιμπήσει βαθμό στην Κρήτη με τον Πλατανια, λογικά μένει στην Superleague.
30η Βέροια (μέσα)
31η Πλατανιάς (έξω)
32η ΟΦΗ (μέσα)
33η Παναθηναϊκός (έξω)
34η ΠΑΟΚ (μέσα)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Τα έχουν κάνει... θάλασσα οι "σαρδέλες". Η Καλλονή έχει δυο εκτός έδρας μας με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, οπότε μπορεί να μείνει πίσω, οπότε η νίκη με τον ΟΦΗ εντός είναι μονόδρομος. Κρίσιμο και το ματς με τον Πανθρακικό εντός.
30η ΟΦΗ (μέσα)
31η Παναθηναϊκός (έξω)
32η ΠΑΟΚ (έξω)
33η Πανθρακικός (μέσα)
34η Εργοτέλης (έξω)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Έχουμε ξαναπεί πως έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός. Χρειάζεται νίκη με Εργοτέλη μέσα και σίγουρα βαθμό εκτός με τον Πανθρακικό. Αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.
30η Παναθηναϊκός (έξω)
31η ΠΑΟΚ (μέσα)
32η Πανθρακικός (έξω)
33η Εργοτέλης (μέσα)
34η Ολυμπιακός (έξω)

ΒΕΡΟΙΑ
Έχει τον αδιάφορο Πανιώνιο την 33η μέσα. Έχει την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης την τελευταία αγωνιστική μέσα. Έχει έξω τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό. Είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα, οπότε μπορεί να πάρει βαθμούς και να χάσει από παντού.
30η Λεβαδειακός (έξω)
31η Ξάνθη (μέσα)
32η Παναιτωλικό (έξω)
33η Πανιώνιος (μέσα)
34η Αστέρας Τρίπολης (μέσα)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Η επτάρα απέναντι στην Καλλονή έχει διπλή σημασία. Και βαθμολογικά, αλλά και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Έχει Λεβαδειακό, Παναιτωλικό μέσα και τον αδιάφορο Πανιώνιο (αν έχει σωθεί) την τελευταία αγωνιστική.
30η Ατρόμητος (έξω)
31η Λεβαδειακός (μέσα)
32η Ξάνθη (έξω)
33η Παναιτωλικός (μέσα)
34η Πανιώνιος (έξω)

ΑΡΗΣ
Οι "κίτρινοι" δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκονται 8 πόντους μακριά από το μπαράζ. Δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται ένα θαύμα για να αλλάξει κάτι.
30η Πανθρακικός (έξω)
31η Εργοτέλης (μέσα)
32η Ολυμπιακός (έξω)
33η Αστέρας Τρίπολης (έξω)
34η ΠΑΣ Γιάννινα (μέσα)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου