ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο Θρυλος του Πειραια στο Μαντσεστερ (pics+videos)

Mετά από τετράωρη πτήση και επεισοδιακή προσγείωση λόγω ισχυρών ανέμων, ο Ολυμπιακός έφτασε στις 2μμ ώρα Ελλάδας στο Μάντσεστερ, όπου περίμεναν την αποστολή περίπου 10 Έλληνες φοιτητές.

 
Στο αεροπλάνο βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι σύζυγοι των παικτών και μέλη των οικογενειών τους (πατέρες, μητέρες, αδελφές), αλλά ο πιο μικρός επιβάτης ήταν μόλις 3 εβδομάδων.


Πρόκειται για το μωρό του Τσόρι Ντομίνγκες, που γεννήθηκε πριν από 23 ημέρες  και σε τόσο μικρή ηλικία έκανε το πρώτο αεροπορικό ταξίδι του. Το συνόδευε βεβαίως η μητέρα του, αλλά και ο άσος του Ολυμπιακού είχε συνεχώς το μυαλό του στο νεογέννητο.



Σε αυτό έτρεξε κατά την άφιξη στο Μάντσεστερ (φωτό), ενώ στο αεροπλάνο βρισκόταν και ο γιός του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μίλτος, γεγονός που μαρτυρά ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα μείνει στην Αθήνα για το γούρι, καθώς όλες οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες έγιναν, με αυτόν απόντα.

 
Στο αεροπλάνο ήταν  μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιάννης Μώραλης, τα στελέχη της ΠΑΕ Σωκράτης Κομινάκης, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο Ισίδωρος Κούβελος.


Ο καιρός στο Μάντσεστερ είναι μουντός , με ψιλόβροχο και δυνατούς ανέμους. Όπως μάλιστα σχολίασε μέλος της αποστολής "ευτυχώς δεν παίζει ο Ελευθερόπουλος", ενθυμούμενος το γκολ που δέχθηκε στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-1 , στους "8"του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί το απόγευμα στο Ολντ Τράφορντ, όπου θα δοθεί και η συνέντευξη Τύπου, ενώ οι συζητήσεις για την ενδεκάδα έχουν 10 σίγουρους και παίζεται μια θέση.

 
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανωλάς στην άμυνα, Μανιάτης, Εντιγκά, Τσόρι στα χαφ, Κάμπελ, Πέρες στις πτέρυγες και παίζεται η θέση του φουνταριστού, την οποία διεκδικούν Βαλντές, Φουστέρ. Ο πρώτος είναι καθαρόαιμος φορ, ενώ ο δεύτερος έχει έφεση στο γκολ και μπορεί να πιέσει πολύ τους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ.
Υπάρχει σκέψη και για Κάμπελ στη θέση του φορ, αλλά έτσι κι αλλιώς σπάνια βρίσκουμε τις ενδεκάδες του Μίτσελ, γι αυτό κάντε υπομονή...

Αποθέωση στην άφιξη

Οι οπαδοί του Θρύλου περίμεναν υπομονετικά στο αερόδρομιο του Μάντσεστερ την αποστολή των Πειραιωτών για να τους εμψυχώσουν, ενόψει του αυριανού αγώνα!


Δείτε βίντεο από την άφιξη των ερυθρόλευκων στην Αγγλία:

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ (1) 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου