ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Διευκρινίσεις για τον τραυματισμό του Πρίντεζη

Διευκρινίσεις για τον τραυματισμό του Πρίντεζη

Προς αποκατάσταση της τάξης, κι επειδή από παρανόηση γράφτηκαν κάποια πράγματα που δεν ευσταθούν και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, πρέπει να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις για τον τραυματισμό του Πρίντεζη.
Είμαστε υποχρεωμένοι, λοιπόν, να τονίσουμε ότι το ιατρικό-τιμ του Ολυμπιακού ουδέποτε έβγαλε οριστική γνωμάτευση για ράισμα στο πλευρό του παίκτη.
Αυτό που τόνισε ήταν ότι υπήρχε υποψία ρωγμής στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, ουδέποτε βγήκε γνωμάτευση πως ο αθλητής παίζει μπάσκετ με ραγισμένο πλευρό τους τελευταίους δύο μήνες. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, άλλωστε, δεν κάνουν λόγο για ράγισμα, αλλά για πλευρική θλάση πρώτου βαθμού σε έναν μυ.

Η επίσημη θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του 29χρονου πάουερ-φόργουορντ είναι η εξής, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ο Πρίντεζης ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ένα σφίξιμο στη μέση και όλες οι εξετάσεις έδειχναν πως δεν πρόκειται για κοίλη ή κάποιο πρόβλημα στους σπονδύλους.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο επεξηγηματικός γίνεται αν και δεν είμαι γιατρός, δεν θέλω να μπω σε χωράφια ανθρώπων που είναι επιστήμονες, εγώ δεν είμαι σε αυτή την περίπτωση.

Χθες υπήρξε μια ένδειξη ότι μπορεί να έχει μια μικρή ρωγμή στον χόνδρο ενός πλευρού, υπήρξε ένδειξη επαναλαμβάνω και σήμερα έκανε νέα εξέταση που το απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Αυτή τη στιγμή η ιατρική γνωμάτευση, μετά από όλες τις εξετάσεις, επαναλαμβάνω πως πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, οι μαγνητικές, οι αξονικές και το σπινθηρογράφημα που έχει κάνει, δεν έδειχναν στην ουσία τίποτα, αλλά ο Γιώργος συνέχισε να πονάει.

Τελικά κλινικά η τελευταία διάγνωση που έγινε και σήμερα, είναι πως έχει μια πλευρική θλάση πρώτου βαθμού σε έναν μυ εκεί στη μέση, θα γίνει μια προσπάθεια μήπως και καταφέρουμε να παίξει αύριο, πράγμα που είναι εξαιρετικά αμφίβολο και από εκεί και πέρα δείχνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό όσον αφορά ένα κάταγμα ή μια κοίλη που θα μπορούσε να βάλει τον Γιώργο σε πρόβλημα και να μείνει περισσότερο έξω.

Ήταν πονηρός τραυματισμός και όλες οι εξετάσεις δεν είχαν σαφή ένδειξη για το τι πρόκειται να είναι. Έχουν γίνει διαρκώς όλων των ειδών. Έγινε με βάση την πεπατημένη. Έγινε μαγνητική, μετά μπήκαμε σε μια διαδικασία άλλων εξετάσεων, έκανε και σπινθηρογράφημα που ούτε αυτή έδειξε κάτι".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου