ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ρε Βαις...αντε φαε μουρα....!

 Ρε Βαις...αντε φαε μουρα....!

20/03/2014

 Ρε Βαις...δεν μας κανεις την χαρη λε γω για να μην σου πω τιποτε χειροτερο?

Πρωτα απολα μην εισαι κωλοτουμπας και διαλεξε , ηταν ατυχος και αδικημενος ο Ολυμπιακος η φταιει ο Μιτσελ?Απο το ενα σχολιο στο αλλο πας ετσι για να βγαλεις χωλη για τον προπονητη που σε σουταρε επειδη ησουν μυρωδιας,και βρηκες την ωρα περιμενοντας στην γωνια να κανει αυτην την αδικη γκελα ο Ολυμπιακος για να βγεις να μας πουλησεις οπαδιλικι και να κατηγορησεις τον προπονητη που αλλαξε την νοοτροπια στους παικτες της ομαδας, μια νοοτροπια που εσυ δεν μπορεσες να ακολουθησεις ποτε γιατι ησουν ατομιστης και παρτακιας.

Αντε κανε μας την χαρη λοιπον και φαε κανενα...μουρο και μην ξανα ασχοληθεις με τον Ολυμπιακο ασχολησου με την ομαδα που παιζεις τωρα, τα φτηνα οπαδιλικια δεν περνανε στον κοσμο του Θρυλου.

Αντε γεια..πουθενα!!

Ιδου τι ειπε ο μυρωδιας ο Βαις...

Επίθεση Βάις σε Μίτσελ

Ο Βλάντιμιρ Βάις ανέφερε στο twitter πως ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Μίτσελ, χρησιμοποιώντας ειρωνικές εκφράσεις για τον Ισπανό τεχνικό.
Την ευκαιρία να ξεσπαθώσει κατά του Μίτσελ βρήκε ο Βλάντιμιρ Βάις μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, που βρήκε τους "ερυθρόλευκους" να ηττώνται με 0-3 από τη Γιουνάιτεντ.
Ο Σλοβάκος πρώην παίκτης των Πειραιωτών χρησιμοποίησε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς για τον Ισπανό προπονητή.
"Άτυχος ο Ολυμπιακός σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον, ο κύριος Μοντέλο έδειχνε ωραίος στον πάγκο, οπότε θα είναι χαρούμενος", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε γράψει: "Ο διαιτητής σκοτώνει τον Ολυμπιακό σήμερα".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου