ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

22/03/2014

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 30η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE
 
Γενικη πρόγνωση
 Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά νότιοι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανοικτά μέτριοι.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και την Κυριακή, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ολυμπιακό Στάδιο


Στάδιο Βικελίδης


Γήπεδο Αστέρα

Γήπεδο Περιστερίου

Γήπεδο Παγκρητιου


Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης


Γήπεδο Νέας Σμύρνης


Γήπεδο Τούμπας


Γήπεδο Πηγαδιών

 Γήπεδο Κομοτηνής

  Γήπεδο Λιβαδειάς


Γήπεδο Παναιτωλικού


Γήπεδο Βέροιας

Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης


Γήπεδο Ζωσιμάδων


Γήπεδο Ριζούπολης


Γήπεδο Λεωφόρου


Γήπεδο Περιβολίων



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου