ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Του Καπαγερωφ η πισινα ειναι βαθειαααα....

Του Καπαγερωφ η πισινα ειναι βαθειαααα....

 16/03/2014
 
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός επικράτησε της Έγκερ στον Πειραιά με 13-5 για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο των ανδρών και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης.

Ολυμπιακός όπως λέμε… σίφουνας!
Σπουδαία νίκη πήρε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Έγκερ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με 13-5 των πρωταθλητών Ουγγαρίας, έφτασαν τους 9 βαθμούς στον Α’ όμιλο και διατήρησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final 6 της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες η Ριέκα στις 26 Μαρτίου.

Όσο για το αγωνιστικό; Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου από το ξεκίνημα έδειξε συγκέντρωση πράγμα που αποτυπώνεται στα ποσοστά σε παίκτη παραπάνω (9/10) και σε παίκτη λιγότερο (6/8) που είχε στο ματς. Επιπλέον πήρε προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Κορυφαίοι για τους νικητές Φουντούλης και Βλαχόπουλος που σημείωσαν από πέντε γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 3-1, 3-2

Ολυμπιακός (Θόδωρος Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Βλαχόπουλος 5, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης

9/10 στον παραπάνω, 3 από περιφέρεια, 1 από κόντρα, 1 από πέναλτι

Έγκερ (Νόρμπερτ Νταμπρόβσκι): Μπιστριτσάνι, Ζαλάνκι, Μπάτορι 1, Γκράχαμ, Σάλαμον, Κόβατς 1, Μπεντό, Βάργκα 1, Λόριντζ 1, Μπίρος 1, Μπούντσουχ, Χάραϊ, Μέιχνερ

2/8 στον παραπάνω, 3 από περιφέρεια


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου