ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Θα τους βουλωσει το στομα κανεις η θα εχουμε πολεμο στο Κυπελλο Ελλαδος? (videos)

Θα τους βουλωσει το στομα κανεις η θα εχουμε πολεμο στο Κυπελλο Ελλαδος?(videos)

17/03/2014
Τι θα γινει με τους αλητες του Ελληνικου ποδοσφαιρου που καθημερινα χωρις αποδεικτικα στοιχεια βγαινουν και κατηγορανε τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του και επιβαλουν την βρωμερη αποψη τους στον φιλαθλο κοσμο?
Οι θεσμικοι και κρατικοι παραγοντες θα επιναλουν το εσχατο των ποινων που προβλεπει οπεριφημος αυστηρος νομος που τοση κουβεντα εχει γινει γιαυτον? θα αποβαλει επι 6μηνου ολους αυτους που το μονο που κανουν ειναι να ωθουν τον φιλαθλο-οπαδικο κοσμο σε πεισοδια που σιγουρα θα γινουν στο Κυπελλο Ελλαδος? Ειδαμ ηδη τι εγινε στο μεταξυ τους παιχνιδι του Αρη με τον Παοκ και να πλακωνονται οι μπραβοι τους στην φυσουνα και να προετοιμαζονται και για νεα απεισοδια.
Οι δημοσιογραφοι , οι αντικειμενικαρες νθα γραψετε επιυελους χωρις κατεντολην παραγγελια και καθαρα την αληθεια για τους παραγοντες των ομαδων που προκαλουν καθημερινα με την συμπεριφορα τους αδιαφορωντας για τους επομενους νεκρους που ισως ερθουν αναμεσα στους οπαδους και τις οικογενειες που θα ντυθουν στα μαυρα? οτι ΟΛΟΙ εισαστε ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ...λεει το σοφο λαικο ρητο και εσεις σπερνετε την διχονοια μεταξυ των οπαδων και το μονο που θα θερισετε ειναι ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

Δεν ειναι δυνατον καθημερινα να προσβαλεις ανθρωπους και υπολειψεις χωρις αποδεικτικα στοιχεια και για ολα να φταει ο Ολυμπιακος , μα και αν φταει λοιπον...βγεθιτε και αποδειξτε το...εμεις θα σας βγαλουμε το καπελο αν το κανετε σωστα και υπευθυνα με αποδεικτικα στοιχεια..γιατι εμας μας ενδιαφερει πρωτα απολα και περισσοτερα απο εσας να ειναι καθαρος και ξαστερος ο Προεδρος μας και ο Ολυμπιακος γενικωτερα.Βγειτε λοιπον και αποδειξτε το...

Αλλα εσας σας ενδειαφδερει μονο και μονο να λασπολογησετε και να συκοφαντησετε και τιποτε αλλο αδιαφορωντας για τις συνεπειες που θα φερει στον φιλαθλο κοσμο αυτο αλλα και στο Ελληνικο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα.

Στην Ευρωπη ? Εκει ειναι που θα γελανε με αυτα που θα συμβουν καποια στιγμη, και θα αποκλεισουν απο ολες τις Ευρωπαικες διοργανωσεις την Ελλαδα και ετσι θα καταφερετε αυτο που επιδιωκετε...με λιγους νεκρους και αμαυρωση του προσωπου του Ελληνικου αθλητισμου να αποκλεισετε τον Ολυμπιακο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις αυτο ειναι το ζητουμενο, αδιαφορωντα για τις...παραπλευρες απωλειες...και τι εγινε αν μαχαιρωθουν μερικοι αγανακτισμενοι? και τι εγινε αμα πεθανει και κανενας? Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Καλω την ερυθρολευκη διοικηση να παρει σοβαρα μετρα και να κινηθει νομικα για ολους αυτους που βγαινουν και λασοπολουν και δυσφυμουν χωρις αποδεικτικα στοιχεια την ομαδα και τον κοσμο της και αυτο να γινεται καθημερινα και αδιακοπαχωρις διακοπες σε οποιον βγαινει και λασπολογει...οποιος και αν ειναι...

Παρτε την υποθεση στα χερια σας χρησιμοποιωντα ολα τα νομιμα μεσα αλλιως θα παρει στα χερια του την υποθεση ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τοτε η κατασταση θα γινει ανεξελεγκτη...και το μονο που θα κερδισει ο Ολυμπιακος και το Ελληνικο ποδοσφαιρο γενικωτερα θα ειναι...τιμωριες και οσα συνεπαγωνται αυτων , και το Ελληνικο ποδοσφαιρο θα πληγει ανεπανορθωτα.

Οι θεσμικοι παραγοντες καντε επιτελους την δουλεια για την οποια σας πληρωνει ΟΛΟΣ ο Ελληνικος λαος τιμωρηστε αυστηρα και παραδειγματικα παραγοντες και ομαδες  που καθημερινα λασπολογουν τον οποιοδηποτε χωρις αποδεικτικα στοιχεια.

Αυτο το περιφημο ΕΣΡ θα τιμωρησει επιτελους τα εντεταλμενα media και τους εντεταλμενους δημοσιοκαφρους απο οποιασδοπτε οπαδικης προτιμησης για τις καθημερινες προκλητικες λασπολογιες τους εναντιον του Ολυμπιακου και του κοσμου του?

Η Πολιτεια θα τιμωρησει αυτους τους αστυνομικουες που κατα παραγγελιαν βαρανε και συλαμβανουν χωρις κανεναν λογο οπαδους του Ολυμπιακου επειδη φορουν ερυθρολευκα , ηδη στην Καλαματα εγινε προσαγωγη 70 ατομων χωρις κανεναν λογο.Στο Γ.Καραισκακης χρησιμοποιησαν ανεξελεγκτη χρηση χημικων με φορα προς το γηπεδο του Ολυμπιακου μη αφηνοντας τον κοσμο να βγει εξω και να τον σκασουν απο τα χημικα μεσα στο γηπεδο, αδιαφορωντας να ειχαμε καποιους νεκρους απο αναπνευστικα προβληματα.

Κατι πρεπει να κενετε , παει και τελειωσε...η κατασταση θα γινει τοσο ανεξελεγκτη που δεν θα την ελεγχετε με τιποτε...τα επεισοδια που θα γινουν θα ειναι χειροτερα απο αυτα που εγιναν στο Συνταγμα.Δυστυχως εχετε ολοι σας ευθυνη για αυτο που εχει συμβει μεχρι τωρα και ακομη μεγαλυτερη ευθυνη για ολα αυτα που θα συμβουν.

Εγω απο την πλευρα μου θα δωσω ενα μυνημα στον κοσμο του Ολυμπιακου, παρολη την αγανακτιση μου...

ΑΔΕΛΦΙΑ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΣΑΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

Ο αγανακτισμενος ερυθρολευκος  οπαδος

ALEX WEB RADIO/TV

 Ιδου και οι ειδησεις για το σοβαροτατο αυτο θεμα...διαβαστε τα και αηδιαστε!!!

Κήρυξε πόλεμο ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό


Σε… εμπόλεμη κατάσταση με τον Ολυμπιακό, την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα μπαίνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινοβραδινή ανακοινωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και η οποία επιτίθεται ευθέως στο αφεντικό των «ερυθρόλευκων», καθώς επίσης και στους επικεφαλής της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, και της διοργανώτριας αρχής, Γιάννη Μώραλη.
 Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να φτάσει στα άκρα και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, την ώρα που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 Η ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Eπίθεση ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Άρη και Μαρινάκη
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα μεσάνυχτα εξαπολύει επίθεση κατά του Άρη, αλλά και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην ανακοίνωση του ακόμα ο ΠΑΟΚ, επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ενώ στο υστερόγραφο, δεν παραλείπει ν' αναφερθεί και στον ρέφερι του ντέρμπι του "Κ. Βικελίδης", Γιώργο Κομίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το καρναβάλι “Superleague 2014? έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος".

Διαβαστε για ολα οσα εγιναν στο ντερμπυ του Βορρα , τα αγωνιστικα αλλα και τα επεισοδια (video)

Πολλά νεύρα, σκληρές μονομαχίες και αποφάσεις του διαιτητή Κομίνη που αμφισβητήθηκαν έντονα (κυρίως από τον ΠΑΟΚ) και τον κατέστησαν μεγάλο πρωταγωνιστή του ντέρμπι, περιείχε η αναμέτρηση του Αρη με τον ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης".
Αν και τα πρώτα λεπτά του ντέρμπι έδειχναν ότι θα γίνει ένα καλό ματς, η λογική των "τσαμπουκάδων" επικράτησε και μαζί με την αποβολή του Κάτσε (δίνει δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να "φωνάζει" για άνιση αντιμετώπιση από τον Κομίνη, καθώς δεν απέβαλλε τουλάχιστον τον Τσουμάνη) οδήγησαν σε μία κοκορομαχία με συνεχή φάουλ, λογομαχίες παικτών και πολύ λίγο παιχνίδι με μπάλα.
Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μόνο προς το τέλος όταν και ο Αρης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάνθο, έγιναν προσπάθειες από τις δύο ομάδες να πετύχουν και το γκολ της νίκης. Κάπως έτσι το ντέρμπι έληξε με το καταδικαστικό 1-1 για τον Αρη, τον ΠΑΟΚ να μετρά απώλέιες σε παίκτες (εκτός του Κάτσε, Κλάους και Τζαβέλλας συμπλήρωσαν δέκα και επτά κίτρινες αντίστοιχα) και τους ουδέτερους θεατές να αναρωτιούνται γιατί ο Κομίνης κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Άρης - ΠΑΟΚ 1-1 HL 29η αγωνιστική από greeksuperleague

Τα επεισοδια του αγωνα
Το αντιαθλητικό τάκλιν του Κάτσε άναψε "φωτιά" στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών.

Ενα παιχνίδι με πολλά νεύρα, επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, διακοπές, αποβολές και άλλες... ομορφιές. 
Όλα ξεκίνησαν εκεί κοντά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κάτσε έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Κύργια.
Από εκείνο το σημείο και ύστερα οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων ξέφυγαν σε συμπεριφορά. Ας τα δούμε όμως σε βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.



Άρης - ΠΑΟΚ επεισόδια μεταξύ παικτών 1 από kokoretsi



Άρης - ΠΑΟΚ επεισόδια 2 από kokoretsi



Άρης - ΠΑΟΚ επεισόδια 3 από kokoretsi

Επεισοδια στην συνεντευξη Τυπου


Άρης - ΠΑΟΚ
Περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή και εξέφρασαν τα παράπονα τους για το αποτέλεσμα, αλλά και για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Επεισόδιο στη Συνέντευξη Τύπου.
Περίπου 200 οπαδοί περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΚ και κυρίως του διοικούντες κυρίως να εκφράσουν παράπονα γιατί πήγε η ομάδα απροστάτευτη.
Θεωρούν ότι με το μπάτζετ που δόθηκε έπρεπε να ήταν καλύτερη η εμφάνιση, ενώ ακόμη αναφέρθηκαν ότι δεν μπορεί να σας κάνει... πλάκα ο Κομίνης, λέγοντας ότι ξέρουμε από που ήρθε αυτή η διαιτησία, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό.
Τα στελέχη του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν αυτά που άκουσαν και συμφώνησαν ότι η διαιτησία ήταν απαράδεκτη.

Eπεισόδιο με τη λήξη της συνέντευξης του Γιώργου Γεωργιάδη
Επεισόδιο σημειώθηκε μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Γεωργιάδη. Όπως αναφέρει η πλευρά του κατά την αποχώρηση του Γ.Χ από την αίθουσα Τύπου κάποιοι από τον Άρη επιτέθηκαν στον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ανθρώπους που τον συνόδευαν.
Αντίστοιχα, από την πλευρά του Άρη αναφέρουν ότι δέχθηκαν προκλήσεις από τους άνδρες ασφαλείας που συνόδευαν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ του στυλ "θα κάνουμε καιρό να σας δούμε", ενώ αναφέρουν ότι δέχθηκαν και χειρονομίες.
Η αποβολή Ποικιλίδη- Κωνσταντινίδη
Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για τη στάση του Κομίνη, ότι κράτησε μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά και για το διάστημα των 35 λεπτών που άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Μάλιστα, σε αυτήν τη διακοπή ο Κομίνης απέβαλλε τους Παναγιώτη Ποικιλίδη και Παντελή Κωνσταντινίδη, οι οποίοι όπως αναφέρει του επιτέθηκαν φραστικά. Συγκεκριμένα, όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ο διαιτητής του ανέφερε:
"Αυτήν την καθυστέρηση την κάνω για να σας προστατεύσω" και εκεί ήρθε η οργή από πλευράς ΠΑΟΚ απαντώντας ότι "Αν ήθελες να μας προστατεύσεις δε θα "σφύριζες" έτσι και θα προστάτευες περισσότερο τους παίκτες μας.

 Η ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...

Ετσι ακριβως , αντιαθλητικη αγενεια σε ολο της το μεγαλειο απο επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απο ανθρωπους που καποτε φωναζαν ...Θρυλε γ.... εσυ και οι νεκροι σου , μεχρι που εγινε η μαυρη τραγωδια των Τεμπων, τι να περιμενει κανεις?

Ενταξει μεταξυ οπαδων το καταλαβαινω...το συνθημα ..Εκει , εκει στην Β Εθνικη...αλλα με επισημη ανακοινωση απο ΠΕ προς ΠΑΕ ειναι το ακρον αωτον της αντιαθλητικης συμπεριφορας σε ολο της το μεγαλειο.

Το αρχαιον ρητον του...ευ αγωνιζεσθε...απλα παει περιπατο , ιδου τι ανακοινωση εκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αποχαιρέτησε τον Άρη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Ένα... ντέρμπι που θα αργήσει να επαναληφθεί". Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο της για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το κείμενο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Τα ντέρμπι πάντα κρύβουν νεύρα και μεγάλη ένταση. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο", αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:
"Αν και αυτό που παίχτηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ποδόσφαιρο. Αν και μιλάμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς. Ειδικά για ένα… ντέρμπι που θ’ αργήσει να επαναληφθεί".
 Και δεν εφτανε αυτο την αντιαθλητικη συμπεριφορα του συνεχισε και ο παντα προκλητικος Κλαους γραφοντας στο προφιλ του στο twitter

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αθανασιάδης: "Δεν αναστήσαμε τον νεκρό"

Αθανασιάδης με δηλώσεις και ΠΑΟΚ στο twitter σχολίασαν με σκληρό τρόπο το ματς με τον Άρη κάνοντας λόγο για... "νεκρή" ομάδα.
 
Στέφανος Αθανασιάδης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για... νεκρό Άρη. Ο παίκτης με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και η ΠΑΕ στο twitter κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους κίτρινους.
"Ο νεκρός ανασταίνεται το Μεγάλο Σάββατο. Και είμαστε χαρούμενοι που δεν θα ξαναέρθουμε σ΄ αυτό το γήπεδο", είπε αρχικά ο Κλάους Αθανασιάδης και συνέχισε:
"Απ΄ ότι φαίνεται ήταν η τελευταία φορά που ήρθαμε εδώ. Από το πρώτο λεπτό δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, κάποιοι ήρθαν εδώ για να αναστήσουν τον νεκρό, αλλά ο νεκρός δεν αναστήθηκε".

Απλα σου προκαλει αηδια ο κυνισμος και η αγριοτητα των δηλωσεων ενος αθλητη...που υποτιθεται...οτι πρεπει να δινει πρωτος το καλο παραδειγμα ακομα και αν αδικειται...

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ...

 

ΥΓ : ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ -18 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου