ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Επειδη ο Βελλης και ο Απολλωνακος πολυ μας τα ζαλισαν,αυτη ειναι η ιστορια σας πρασινοι ρουφιανοι.

Επειδη ο Βελλης και ο Απολλωνακος πολυ μας τα ζαλισαν,αυτη ειναι η ιστορια σας πρασινοι ρουφιανοι.

22/03/2014
Οταν επι Γερμανικης Κατοχης  ο Νικος Γοδας ζητουσε ως τελευταια του επιθυμια να φορεσει την ερυθρολευκη φανελα για να εκτελεστει η οταν την εποχη του Εμφυλιου οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου πηγαιναν εξορια στην Γυαριο και στην Μακρονησο καποιοι λιγα χρονια πριν θιοθετουσαν την σβαστιγκα ως σημα κατατεθεν στην ποδοσφαιρικη τους φανελα ως προπομπο για οσα θα συνεβαιναν αργοτερα, δηλωνοντας πιστοι σε ακροδεξιες και ρατσιστικες τακτικες.

Τι τα θες , τι τα γυρευεις?η ιστορία είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε ορισμένες περιπτώσεις για να καταλάβει κανείς το ρόλο ορισμένων ανθρώπων και ομάδωνπου τελευταια με τις αναισυντες δηλωσεις του κυριαρχησαν στο εντεταλμενο δημοσιογραφικο στερεωμα κερδιζοντα δημοσιοτητακαι καλυπτοντας την ανικανοτητα τους να ειναι αληθινοι ηγετες στην ομαδα τους και να γινονται τα φερεφωνα του βαζελα που οπως αποδεικνυει το www.redsagainsthemachine.gr δεν ειναι η πρωτη τους φορα αλλα η προιστορια τους ξεκκιναει απο τον...προηγουμενο αιωνα...
 Θα κάνουμε μια ωραία αναδρομή στο παρελθόν, θα γυρίσουμε 81 χρόνια πίσω και θα αναφερθούμε σε μια ιστορία με σβάστικες, προδότες και τσατσιλίκια.
Μια ιστορία που χαρακτηρίζει την ομάδα των Αμπελοκήπων και τα τσατσάκια της. Ειδικά ο Απολλωνάκος ήταν μια ζωή Φιλιππινέζα (με αγάπη στον Ιεχωβά) του βάζελου.Μια σχέση που κρατά πολλές δεκαετίες!

Από το 1933 ο Απόλλων συνεργάζεται με τον Πόα. Και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο με τη μια ομάδα να χρησιμοποιεί το γήπεδο της άλλης (σ.σ.: να αγωνίζεται δηλαδή ο Απόλλων στην έδρα του Πόα) αλλά και σε πολλά ακόμα ζητήματα όπου οι πράσινοι ζητούσαν από τον Απολλωνάκο τη στήριξή του…

Δηλαδή όπως αποκαλύπτει το redagainsthemachine τσάτσοι του Πόα από παλιά οι «γιαχωβάδες» και όχι μόνο αυτό. Για να θυμηθούμε λίγο πριν το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και τη γερμανική κατοχή το σήμερα του Απολλωνάκου!

Ξέρετε ποιο ήταν; Η σβάστικα όπως φαίνεται από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αθλητισμός» το 1938 ήταν το σήμερα του Απολλωνάκου. Σε μια περίοδο που η έξεραση του ναζισμού είχε ξεκινήσει και όλα είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τι θα επακολουθούσε.
Όχι τίποτα άλλα, αλλά το παραμύθι πως«η σβάστικα υιοθετήθηκε από τους Ναζί, αφότου την χρησιμοποιούσε ως σήμα ο Απόλλων» πάει περίπατο!
Αντε λοιπον Απολλωνακο..ανοιξε και τα ποδια στην αγωνιστικη αυτη στο συνεταιρακι σου τον βαζελα οπως ειναι αναμενομενο.
Να την χαιρεστε την ομαδα σας και την ιστορια της και τους παραγοντες της


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου