ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Euroleague:Πηρε φωτιά ο ομιλος μετά την 11η αγωνιστική

Euroleague:Πηρε φωτιά ο ομιλος μετά την 11η αγωνιστική

 22/03/2014


Διαβάστε αναλυτικά πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον όμιλο. Ποιος έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα και ποιους ευνοούν οι ισοβαθμίες.

Με νίκες των ελληνικών ομάδων και... δώρο της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην 11η αγωνιστική της Euroleague. Τι γίνεται, όμως, με τη γενικότερη εικόνα στον όμιλο-φωτιά;

Η κατάταξη έχει ως εξής:
Μπαρτσελόνα 11-0
Μιλάνο 8-3
Παναθηναϊκός 6-5
Φενέρμπαχτσε 5-6
Ολυμπιακός 5-6
Μάλαγα 5-6
Εφές 2-9
Λαμποράλ 2-9
Τι προκύπτει; Το Μιλάνο, που κέρδισε δύσκολα την Εφές μπαίνει σε μια τριάδα αγώνων φωτιά. Έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να "μπλέξει" σε περιπέτειες, όχι τόσο για την πρόκριση, όσο για τη 2η θέση. Με μια νίκη, ωστόσο, θα αποκτήσει οριστικό προβάδισμα.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δίνει το πιο κρίσιμο ματς του Top-16 στη Μάλαγα. Αν κερδίσει (για δεύτερη φορά την ομάδα του Πλάθα) αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά και για ένα καλό πλασάρισμα, έχοντας ήδη καλύτερο goal average με τη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του. Ενδιάμεσα θα παίξει και με την Εφές. Από τη στιγμή, όμως, που αντιμετωπίζει δύο μνηστήρες στα τρία ματς, τα συγκεκριμένα ματς αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα.

Έχει επίσης σημασία για τον Ολυμπιακό ότι πάει στη Μάλαγα έχοντας αέρα σε ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία με τη Φενέρ και τη Μάλαγα. Αν τις ξαναπετύχει και πάλι δηλαδή θα έχει το πάνω χέρι εκτός αν χάσει πάνω από 15 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, ψάχνοντας τη νίκη που θα του επιτρέψει να ρεφάρει τη γκελα με τη Λαμποράλ Κούτσα. Το "τριφύλλι" έχει δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας ματς, καθώς στη συνέχεια θα παίξει με τη Μάλαγα εντός έδρας και με τον Ολυμπιακό εκτός. Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι θα χρειαστεί δύο νίκες στα τρία αυτά ματς.

Οι "πράσινοι" έχουν αβαντάζ σε ισοβαθμία με τη Φενέρ και το Μιλάνο, αλλά εκκρεμούν οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Μάλαγα.
Η Φενέρμπαχτσε από την άλλη έχει το ευκολότερο πρόγραμμα. Παίζει μέσα με το Μιλάνο, εκτός με την αδιάφορη Λαμποράλ Κούτσα και εντός με την επίσης αδιάφορη Εφές. Τέλος η Μάλαγα έχει επίσης δύσκολα ματς να δώσει, με τρεις ομάδες που διεκδικούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Μιλάνο: Φενέρμπαχτσε (εκτός), Μπαρτσελόνα (εντός), Μάλαγα (εκτός)
Παναθηναϊκός: Μπαρτσελόνα (εκτός), Μάλαγα (εντός), Ολυμπιακός (εκτός)
Ολυμπιακός: Μάλαγα (εκτός), Εφές (εκτός), Ολυμπιακός (εντός)
Φενέρμπαχτσε: Μιλάνο (εντός), Λαμποράλ Κούτσα (εκτός), Εφές (εντός)
Μάλαγα: Ολυμπιακός (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Μιλάνο (εντός)

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου