ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Τουρέ που δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του Μιραλάς να επιστρέψει

Ο Τουρέ που δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του Μιραλάς να επιστρέψει

21/03/2014
 
 Σίγουρος ότι θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς. «Έχω πάντα στην καρδιά μου τον κόσμο», δήλωσε ο Τουρέ και ο Τζιμπούρ: «Δεν άξιζε να προκριθεί η Μάντσεστερ».

Ο Τουρέ που δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του Μιραλάς να επιστρέψει
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο επιθετικός της Έβερτον βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» την Τετάρτη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι την πρώην ομάς του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, συνομίλησε με ανθρώπους της ομάδας και τους είπε: «Είναι σίγουρο ότι θα γυρίσω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά σίγουρα θα επιστρέψω, γιατί αγαπάω στην ομάδα, την Ελλάδα και όλο τον σύλλογο για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε».

Ο Βέλγος έφυγε το καλοκαίρι του 2012 από την ομάδα του Πειραιά και πρόσφατα είχε ακουστεί το όνομα του για τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο αποτελεί δύσκολη περίπτωση, διότι όποιος σύλλογος θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2006-07 και είναι πλέον… απλησίαστος οικονομικά και όχι μόνο είδε επίσης από κοντά την πρώην ομάδα του και έκανε δηλώσεις στον «Γαύρο» και έδειξε πως δεν ξεχνά τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως και τον κόσμο τους. «Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Και θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στους εκπληκτικούς οπαδούς του. Τους έχω πάντα στην καρδία μας», ανέφερε.

Δηλώσεις για το ματς έκανε και ο Ράφικ Τζιμπούρ, που ανήκει πλέον στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τονίζοντας πως δεν άξιζε την πρόκριση η αγγλική ομάδα. «Είναι κρίμα που προκρίθηκε έτσι η Μάντσεστερ. Ο Ολυμπιακός το άξιζε. Η Μάντσεστερ έβαλε ένα πέναλτι και δύο γκολ από στιγμιαία λάθη. Θα δείτε ότι στο επόμενο ματς θα χάσει ξανά. Είναι κακή αυτή η Μάντσεστερ και ήταν πολύ τυχερή προκρίθηκε», σχολίασε ο Αλγερινός επιθετικός.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου