ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Gazetta.gr...Να τον χαιρεστε τον καραγκιοζη σας...

Gazetta.gr...Να τον χαιρεστε τον καραγκιοζη σας...

21/03/2014

Exει κανεις τα φρυδια να τιμωρησει παραδειγματικα οσους ανηκουν σε επισημες δημοσιογραφικες σελιδες η ειναι πραγοντες θεσμικοι η κρατικοι που προβαινουν σε τετοιες αισχρες δηλωσεις στα social media ?

ΚΟΛΚΑ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..Ε...ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ .....!!!

Είναι περήφανοι γι' αυτόν τον κύριο;
Ο Κόλκας, ως γνωστόν ήταν βαζελάκι. Για να πείσει λοιπόν στη Θεσσαλονίκη πόσο... ΜΠΑΟΚ είναι, ξεφεύγει. Χθες πρέπει να μην είναι μόνο το κόμπλεξ του ο λόγος γι αυτά που έγραψε. Πρέπει να ήταν επηρεασμένος, γενικώς. Δείτε χωρίς λόγια τα post του και αναρωτηθείτε. Υπάρχει κάποιος που ασχολείται σοβαρά σε αυτή τη χώρα με το τι γράφει ο κάθε μπουγατσόβλακας; Ή μόνο όταν πάνε οι "ενοχλημένοι" δημσιογράφοι στις αρχές σας απασχολεί το διαδίκτυο; Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια και στο LiveSport και στο Gazzetta.gr που τον έχουν συνεργάτη.
 
ΥΓ.: Φανταζόμαστε ότι στην ΠΑΕ έχουν ήδη κινήσει τη νομική διαδικασία κατά αυτού του κυρίου!
 
ΥΓ.2: Και κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τους Κόλκες και τους Τζατζαράδες, τους αμόρφωτους μπουγατσόμαγκες που βγαίνουν στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και λένε ότι θέλουν! Ο Τζατζαράς (τώρα, σοβαρά, ποιός είναι αυτός πάλι;) έλεγε προχθές ότι είναι απαράδεκτο που υπαρχουν σημαίες του Ολυμπιακού στην Ακαδημία της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη! Με τέτοιους μπουγατσόβλακες, πως να πάνε μπροστά; 100 χρόνια πίσω θα είναι πάντα...
 
ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου