ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Οι ευχές των «κόκκινων» αρχηγών

Οι ευχές των «κόκκινων» αρχηγών

19/03/2014

Οι ευχές των «κόκκινων» αρχηγών
 Την σιγουριά τους ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασαν οι αρχηγοί των «ερυθρόλευκων» τμημάτων του πόλο και του βόλεϊ.
Τις ευχές τους για το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλαν οι τέσσερις αρχηγοί των τμημάτων πόλο και βόλεϊ των «ερυθρόλευκων».

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Τάσος Σχίζας, η πολίστρια Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο βολεϊμπολίστας Βασίλης Κουρνέτας και η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Στέλλα Χριστοδούλου εξέφρασαν την σιγουριά τους για πρόκριση του Ολυμπιακού, στέλνοντας τις ευχές τους μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπαν οι:

Τάσος Σχίζας
:
«Θα προκριθούμε. Η ομάδα φέτος έχει δείξει πως έχει άλλη νοοτροπία στην
Ευρώπη και τα έχει πάει περίφημα. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Αυτό το έχουν καταλάβει πλέον όλοι. Καλή επιτυχία στα παιδιά και στον Μίτσελ
».

Βασίλης Κουρνέτας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό αλλά όταν παίζεις μέσα στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Η ομάδα έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Θα είναι κάτι σπουδαίο να αποκλείεις την Γιουνάιτεντ. Καλή επιτυχία στους μάγκες».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία. Με πάθος, δύναμη και μυαλό θα καταφέρει να μας κάνει όλους ξανά υπερήφανους. Η ομάδα είναι έτοιμη να γράψει ιστορία».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα. Έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση και ελπίζουμε το βράδυ της Τετάρτης όλοι μας να πανηγυρίσουμε την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού» .


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου