ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Οποιος φοραει διακριτικα του Ολυμπιακου συλαμβανεται απο την Αστυνομία

Οποιος φοραει διακριτικα του Ολυμπιακου συλαμβανεται απο την Αστυνομία

16/03/2014 

 Εχει καταντησει αηδια το πραγμα με τους ορκισμενους εχθρους του Ολυμπιακου απο πλευρας Αστυνομιας...και επαναλαμβανω για πολλοστη φορα οτι δεν ισχυει για ολους στο Αστυνομικο Σωμα. Απλα πριν λιγο καιρο γιναμε μαρτυρες του συμβαντος να ξυλοκοπουνται βαναυσα και χωρις αιτια δυο οπαδοι του Ολυμπιακου στην Καλλιθεα οπου πηγαιναν στο Γ.Καραισκακης και μετα η ασκοπη και αλογιστη χρηση των ληγμενων χημικων αλλα και η βια κατα των οπαδων του Ολυμπιακου ανεξαρτητου ηλικιας.Η αγριοτητα που επεδειξαν ηταν ανευ προηγουμενου, στο τελος μας εβριζαν με τα χειροτερα λογια,δειχνοντας το μισος τους απεναντι στον ερυθρολευκο κοσμο, δεν ισχυει βεβαια και τους αλλους οπου τους πηγαινουν συνοδεια ...οσον αφορα τις τιμωριες? 7.000 ευρω ο βαζελας 7.500 ευρω οι μπουγατσες του Βορρα , κεκλεισμενων των θυρων ο Ολυμπιακος και 30.000 ευρω προστιμο..τι να πει κανεις? 

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...

Και τωρα το νεο περιστατικο...συνεληφθη νεαρος επειδη φορουσε κασκολ...σας φανηκε παραξενο? μην σας φαινεται...ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα...ΙΔΟΥ....

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με την Αστυνομία
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του final 4 Κυπέλλου Ανδρών, στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μπάοκ.  Αρνητική πρωταγωνίστρια ήταν η τοπική Αστυνομία, η οποία θέλησε να κάνει άσκοπη επίδειξη δύναμης χωρίς να συντρέχει ο παραμικρός λόγος.
Παρά το γεγονός ότι το κλειστό ήταν… εκκλησία κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι αστυνομικές δυνάμεις έβλεπαν… έκτροπα και αποφάσισαν, έτσι, να βγάζουν εκτός γηπέδου όποιον πανηγύριζε κάποιον πόντο των «ερυθρόλευκων».
Πριν το ματς, μάλιστα, έγινε σύλληψη οπαδού του Ολυμπιακού επειδή του έγινε παρατήρηση που φορούσε ερυθρόλευκο κασκόλ. Φυσικά, ο άνθρωπος αντέδρασε, καθώς δεν πήγε στο γήπεδο οργανωμένα, σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά μόνος του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο τοπικό τμήμα για τα περαιτέρω. 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου