ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μαντσεστερ εσυ Ιβαν? Κι εγω Δωνης...

Μαντσεστερ εσυ Ιβαν? Κι εγω Δωνης...

20/03/2014

Ε δεν περιμενα ποτε οτι θα χαιρομουν για τον Δωνη...αλλα ετσι παει μπουγατσοβλαχοι... ολα σε αυτην την ζωη ειναι δανεικα, οτι σπερνεις θεριζεις και  οτι κανεις , λαμβανεις....υπαρχει Θεια Δικη εκτος απο την...Δικη του παπαρα του Θωμαιδη..Τι ειπες μπουγατσοβουλγαρε Ιβαν? οτι εισαι Μαντσεστερ και οτι ο Ολυμπιακος ελεγχει το Πρωταθλημα? Εγω ειμαι Δωνης, απο δω και στο εξης θα ειμαι με οποιον σε ξεφτυλιζει και εσενα την μπουρδελοομαδα σου και τους μπουγατσοκιμαδες οπαδους της.

Πολυ χαρηκα που δικαιωθηκε ο Δωνης και γιατι ειχε και το δικιο με το μερος του στην τελικη, πληρωσε τωρα ντουκου Σαβιδη για να μην κανει βουτια το μπουρδελο σου σε αλλη κατηγορια, αμα θες πες εκει εγω τοσα δινω οπως εκανες στην Βουλη  με τους παπαρες που βρισκονται εκει μεσα. Εδω ειναι δικαστικη αποφαση και δεν εχει μαγκιες.ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥ...Αντε γεια μπουγατσες...

Δικαίωση Δώνη κατά ΠΑΟΚ

20/03/2014
 Υπέρ του Γιώργου Δώνη τάχθηκε το Εφετείο Θεσσαλονίκης στη διαμάχη του Έλληνα τεχνικού με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία ζητά μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας!

Δικαίωση Δώνη κατά ΠΑΟΚ
Δικαιώθηκε ο Γιώργος Δώνης στη διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε (με ψήφους 3-0) το Εφετείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε προσφύγει σε βάρος του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Σούπερ Λίγκα, ζητώντας μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είχε στείλει το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, ενώ παράλληλα το είχε κοινοποιήσει και στην UEFA, και η Ομοσπονδία είχε δηλώσει αναρμόδια και τόνισε πως την απόφαση θα λάβει η διοργανώριας.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης ζητά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από όλους τους επόμενους αγώνες του και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, καθώς και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στα μέλη του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο λόγος που ο 42χρονος κόουτς είναι σε διαμάχη με τους Θεσσαλονικείς είναι ότι - μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της EΠΟ - δεν έχει καταφέρει να εισπράξει όλο το οφειλόμενο ποσό (540.000 ευρώ) από τους «ασπρόμαυρους» από τα μέσα Νοεμβρίου.

Ύστερα από τη σχετική απόφαση ο ΠΑΟΚ οφείλει να καταβάλει τα παραπάνω χρήματα και, στην περίπτωση που δεν το κάνει τότε δεν μπορεί να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου