ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Πρωτιά στις δωρεές


Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Πρωτιά στις δωρεές

21/06/2014
 
 Στην κορυφή των ποδοσφαιρικών δωρεών βρίσκεται αυτή που έκανε ο Στίβεν Τζέραρντ, με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρίζοντας για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Πρωτιά στις δωρεές
Το ποσό των 500.000 λιρών που συγκέντρωσε ο Στίβεν Τζέραρντ με την διεξαγωγή του φιλικού Λιβερπουλ-Ολυμπιακός το περυσινό καλοκαίρι και έδωσε στο Alder Hey Children’s Hospital, βρίσκεται στην κορυφή των ποδοσφαιρικών δωρεών, σύμφωνα με το whatculture.com.


Αυτό το ποσό το μάζεψε ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας από τα έσοδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ενώ έδωσε 100.000 λίρες ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ένας πρώην παίκτης των «κόκκινων». Ο Κρεγκ Μπέλαμι, που μέσω του Craig Bellamy Foundation προσπαθεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φτώχειας, την ενίσχυση της εκπαίδευσης και την προστασία των παιδιών της Σιέρα Λεόνε μέσω του ποδοσφαίρου.

Στην τρίτη ο Μάριο Μπαλοτέλι που έχει βοηθήσει πολλές φορές, συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας με δωρεές, ενώ παράλληλα επισκέπτεται συχνά νοσοκομεία για να προσφέρει μερικές στιγμές χαράς στους μικρούς ασθενείς.

Ολυμπιακός και Λίβερπουλ θα συναντηθούν και πάλι φέτος, αυτή τη φορά στο Σικάγο στις 27 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Steven Gerrard Foundation γίνεται προσπάθεια να βοηθηθούν παιδιά ου αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, οικογενειακά προβλήματα, ζουν στον δρόμο ή χρειάζονται άμεσα ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση.

Στόχος επίσης είναι και με τη βοήθεια της UNICEF, με την οποία συνεργάζονται οι Πειραιώτες, να συγκεντρωθεί μέχρι το 2015 το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, ώστε να εμβολιαστούν 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και όχι μόνο για να μπορέσουν να επανέλθουν στην καθημερινή ζωή.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου