ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Σάντος

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Σάντος

15/06/2014
 
 Θα μπορούσε να μείνει στην καλή εμφάνιση της Εθνικής. Αλλά δεν το έκανε. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν προβληματισμένος απ' το βαρύ 3-0 κόντρα στην Κολομβία και δεν έψαξε για... άλλοθι.

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Σάντος
Δεν κρύφτηκε πίσω απ' την καλή εμφάνιση της Εθνικής ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος δεν θέλησε επ' ουδενί να μείνει στο πρόσωπο που έδειξε η Ελλάδα κόντρα στην Κολομβία, αλλά ίσα-ίσα εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος -κυρίως για την αμυντική αδράνεια- για τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι διεθνείς και δεν εκμεταλλεύτηκαν.

«Όταν χάνεις 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για αδικία. Κάνοντας κάτι τέτοιο και μιλώντας μόνο γι’ αυτό είναι σα να αποφεύγεις την πραγματικότητα και να μην θες να δεις κατάματα την αλήθεια. Από κει και πέρα, είναι αλήθεια πως κυρίως στο πρώτο μέρος -αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ της Κολομβίας- κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε», είπε στο πρώτο του σχόλιο και πρόσθεσε:

«Ενώ πήγαμε καλά και στο δεύτερο μέρος, πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ λόγω αδράνειας, είχαμε την φάση του Γκέκα για να απαντήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Στο πώς μετά από μια καλή εμφάνιση με ευκαιρίες, φτάσαμε να χάνουμε με 3-0. Υπήρξαν πολλά θετικά πράγματα, αλλά ταυτόχρονα και κάποια άλλα που φάνηκαν απ’ το βαρύ αποτέλεσμα».ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου