ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Εξόφληση μέσω... Αγκουέρο

Εξόφληση μέσω... Αγκουέρο

Με άνθρωπο του Ολυμπιακού συναντήθηκαν οι ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, προκειμένου να βρεθεί μια λύση αποπληρωμής των χρημάτων που οφείλονται στους Πειραιώτες από την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες.
Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα "deportes.terra.com.ar", η Ιντεπεντιέντε είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τον Ολυμπιακό σχετικά με την αποπληρωμή του χρέους για τον Λιονέλ Νούνιες.


Τρεις παράγοντες της διοίκησης του συλλόγου συναντήθηκαν με τον Θόδωρο Γιαννίκο, νομικό σύμβουλο των Πειραιωτών και κατέθεσαν μια πρόταση που τους αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για διευθέτηση του χρέους και την αποφυγή 6 πόντων ποινής από το επόμενο πρωτάθλημα.


Η πρόταση θέλει την Ιντεπεντιέντε να πληρώνει σε δολάρια ένα μέρος της οφειλής τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα χρήματα να καταβάλλονται στον Ολυμπιακό μόλις οι Αργεντίνοι εισπράξουν τα τροφεία που τους οφείλονται ακόμη για τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, συναντήθηκαν και τα είπαν με διάθεση να βρουν μια λύση , ενώ ο Θοδωρής Γιαννίκος θα μεταφέρει την πρόταση τους στον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στις 3 Ιουνίου το CAS είχε εκδικάσει την υπόθεση υπέρ του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας την Ιντεπεντιέντε πως αν δεν πληρώσει τους Πειραιώτες εντός 90 ημερών, θα τις αφαιρεθούν 6 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.

Όντας σε δυσχερή οικονομική θέση, αν οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία η Ιντεπεντιέντε δεν θα είναι υποχρεωμένη να ξοφλήσει μονομιάς τα 1.8 εκ. δολάρια που οφείλει στον Ολυμπιακό αλλά να τα δώσει μέσω διακανονισμού.

Τον Οκτώβρη του 2013 η FIFA ανακοίνωσε πως  η Ιντεπεντιέντε έχει παραβιάσει το άρθρο 64 του Πειθαρχικού κώδικα, με την μη καταβολή της τελευταίας δόσης στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες, ύψους 1.8 εκ. ευρώ.

Ο αργεντίνικος σύλλογος κατέφυγε στο CAS, το οποίο επίσης δικαίωσε τους Πειραιώτες και πλέον η Ιντεπεντιέντε θα πρέπει με κάποιο τρόπο να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αποπληρωμή του χρέους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου