ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο Οτσόα αποθέωνε τον Ολυμπιακό

Ο Οτσόα αποθέωνε τον Ολυμπιακό

Πριν από 3 χρόνια ο Οτσόα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Φράνκο Κοστάντσο που έφυγε στη μέση της περιόδου.
Ο ήρωας του αγώνα Βραζιλία-Μεξικό 0-0. Οτσόα, ήταν πριν από τρια χρόνια μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και με δηλώσεις του αποθέωνε τον Ολυμπιακό



Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία ανάσα από την απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο ματς με την Βραζιλία. Διαβάστε τις κολακευτικές δηλώσεις του Μεξικανού γκολκίπερ για τους "ερυθρόλευκους", στο post του Γιάννη Γεωργόπουλου, στο sport24.gr


Το καλοκαίρι του 2011, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού Φράνκο Κοστάνσο μία κίνηση, η οποία αποδείχθηκε ατυχής.

Βασικός διεκδικητής για τα γκολπόστ των "ερυθρολεύκων" εκείνη την εποχή ήταν ο Γκιγιέρμο Οτσόα. Ο Μεξικανός γκολκίπερ, ο οποίος πραγματοποίησε την εμφάνιση της ζωής του απέναντι στην Βραζιλία, όχι μόνο είχε παραδεχθεί το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά ήθελε μάλιστα να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Ο Οτσόα έχοντας φορέσει 211 φορές την φανέλα της Αμέρικα, δήλωνε έτοιμος για το μεγάλο βήμα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε αλλά ο γεννημένος στην Γκουανταλαχάρα διεθνής πορτιέρο κατέληξε τελικά στην Αζαξιό στην οποία συνεχίζει να αγωνίζεται.

Ο Οτσόα είχε μιλήσει στον Τύπο της χώρας του για τον Ολυμπιακό τονίζοντας:"Φυσικά και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είναι τιμή που με θέλουν στην ομάδα, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Οι μάνατζερ μου έχουν συζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεταγραφή κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα αφού θέλω να πάω και να παίξω στην Ευρώπη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο φύλακας-άγγελος του Μεξικού προσθέτοντας:

"Ανυπομονώ να κάνω αυτό το βήμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, θα είναι ένας στόχος που θα έχω επιτύχει.Προσπαθούσα τα τελευταία χρόνια να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ελπίζω τώρα, το πότε βέβαια δεν το ξέρω, να τα καταφέρω".

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνοδεύονταν από σχετικό βίντεο, στο οποίο εκτός από δηλώσεις και προπονήσεις του Οτσόα υπήρχαν και ελληνικά πρωτοσέλιδα, ενώ είχε δημιουργηθεί και μία φωτογραφία με τον Μεξικανό στο σήμα του Ολυμπιακού!
Φυσικά από τότε άλλαξαν πολλά και ο Ολυμπιακός έχει  στο ρόστερ του , τον Ρομπέροτ, που μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τερματοφύλακας της Ισπανίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου