ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αποθέωση για τους Βετεράνους στο Άστρος

Αποθέωση για τους Βετεράνους στο Άστρος

18/06/2014

Οι Βετεράνοι του Θρύλου βρέθηκαν στο Άστρος Κυνουρίας για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα κι έτυχαν θερμής υποδοχής. Δείτε φωτογραφίες.
Σπουδαίες στιγμές έζησαν για ακόμη μία φορά οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού.



Τα μεγαλύτερα ονόματα της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου αντιμετώπισαν στο Άστρος Κυνουρίας την ομάδα των Βετεράνων Βόρειας Κυνουρίας για φιλανθρωπικό σκοπό και γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή.


Οι Βετεράνοι του Θρύλου ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας από το "Γ. Καραϊσκάκης" και μετέβησαν στον προορισμό τους για την απογευματινή αναμέτρηση με το πούλμαν της ΠΑΕ. Εκεί, η Θύρα 7 Β. Κυνουρίας, αλλά και πλήθος κόσμου, τους υποδέχθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ενώ η μοναδική ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε στη συνέχεια κι εντός του γηπέδου, με τους πυρσούς και τα τύμπανα να μην σταματούν στιγμή.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε την είσοδό της στο γήπεδο με τον ύμνο του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε φυσικά και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, υπήρξαν εκατέρωθεν βραβεύσεις, με τους παλαιμάχους της Β. Κυνουρίας να βραβεύουν και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, για την προσφορά του στον σύλλογο και την επιτυχημένη παρουσία του στον προεδρικό θώκο. Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γιάννης Γκαϊτατζής.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας, απηύθυνε χαιρετισμό στους ενθουσιώδεις φιλάθλους, ενώ ακολούθησαν ιδιαίτερα όμορφες στιγμές, καθώς απελευθερώθηκαν στον ουρανό εκατοντάδες ερυθρόλευκα μπαλόνια, μιας και τα έσοδα δόθηκαν στην ενίσχυση του έργου του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Θρύλου βγήκαν νικητές και στον 621ο αγώνα τους, παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η… τέχνη δεν ξεχνιέται, άνοιξαν από νωρίς το σκορ με το πανέμορφο σουτ-βολίδα του Πάντου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αλλά ο Καλογερόπουλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά, διαμορφώνοντας στο δεύτερο μέρος το τελικό 2-1.


 
Η αρχική 11άδα της ομάδας απαρτιζόταν από τους Κελεσίδη, Πάντο, Βαΐτση, Γ. Σιδέρη, Καλτσά, Καλαμάρα, Μπονόβα, Σταυρόπουλο, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλο και Λάλα. Αγωνίστηκαν επίσης οι Μουκέας, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Κουμαριάς, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Αρζινός, Γαϊτανάρος και Βασιλειάδης, ενώ παρόντες στην αποστολή ήταν και οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Αγγελής, Στεφανάκος, Καραβίτης, Πουρσανίδης, Κριμιτζάς, Λεβαντής και Σορώτος.


 
Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος και φροντιστές οι Πέτρος Ρηγούτσος και Νίκος Τουλγέρογλου.

Μετά τον αγώνα, ακολούθησε δεξίωση από τις τοπικές πολιτικές κι αθλητικές αρχές, οι οποίες έδωσαν δυναμικό "παρών" στον αγώνα.


 
Ο επόμενος αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου στην Κόρινθο.




 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου