ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Απολογούνται Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

Απολογούνται Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

18/06/2014
 
 Σε απολογία για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, κάλεσε η ΕΦΙΠ τους Παναγιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Μπαρτζώκα.

Απολογούνται Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας
Εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θα δώσουν την προσεχή Πέμπτη (19/6) οι Παναγιώτης, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος.

Την προηγούμενη Πέμπτη (12/6) είχε απολογηθεί στην Επιτροπή ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον τρίτο τελικό, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΦΙΠ, Γιώργου Λένου:


«Την Πέμπτη 12.6.2014 ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με θέμα την παροχή εξηγήσεων του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δημόσιες δηλώσεις του μετά τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 29/5/2014.

Επίσης η Ε.ΦΙ.Π. αποφάσισε την κλήση των κ.κ. Παναγ. Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γεωργ. Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη και Γεωργ. Μπαρτζώκα, Προπονητή της ομάδας την Πέμπτη, 19/6/2014 και ώρα 15.00 για την παροχή εξηγήσεων σχετικά με δηλώσεις τους μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ την 1η Ιουνίου
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου