ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Είδε την Εθνική ο Ρανιέρι

Είδε την Εθνική ο Ρανιέρι

15/06/2014
 
 Άνθρωπος του… μέλλοντα τεχνικού της Εθνικής, Κλαούντιο Ρανιέρι είδε από κοντά τις προσπάθειες των διεθνών κόντρα στην Κολομβία.

Είδε την Εθνική ο… Ρανιέρι«Μυρωδιά» Εθνικής, έστω και μέσω τρίτου, πήρε ο Κλαούντιο Ρανιέρι! Άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Ιταλού τεχνικού -που αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της «γαλανόλευκης» μετά το πέρας του Μουντιάλ- βρέθηκε στο «Estadio Mineirao» και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των διεθνών κόντρα στην Κολομβία.

Σίγουρα θα συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα κράτησε σημειώσεις στο… μπλοκάκι τις οποίες θα «επεξεργαστεί» στη συνέχεια ο πρώην τεχνικός της Μονακό προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για το νέο εγχείρημα στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Ρανιέρι υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για να πορευτούν μαζί και η ανακοίνωση αναμένεται με την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν και θα αποχωρήσει επίσημα ο Φερνάντο Σάντος. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς και μετά την ήττα απ’ τους Κολομβιανούς αρκέστηκε να πει πως είναι... «μεσογειακός»!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου