ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Τελειωμένο» του Ράτζεν στον Ολυμπιακό

«Τελειωμένο» του Ράτζεν στον Ολυμπιακό

18/06/2014
 
 Παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Νίκολα Ράτζεν, ενδυναμώνοντας αρκετά το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

«Τελειωμένο» του Ράτζεν στον Ολυμπιακό!
Η αποστολή της Σερβίας βρίσκεται στο Ντουμπάι για το Σούπερ Φάιναλ του Γουόρλντ Λιγκ και ανάμεσα στους Σέρβους διεθνείς είναι ο Νίκολα Ράτζεν, μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.


Οι πληροφορίες από το Ντουμπάι αναφέρουν ότι ο αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα, μέχρι πρότινος, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και προβάρει τα «ερυθρόλευκα», με τον ίδιο τον παίκτη να επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με τον ελληνικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, σχολιάζεται ως «done deal», που πολύ δύσκολα θα χαλάσει, ενώ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γίνεται γνωστό το πλάνο που αναλύθηκε στον Ράτζεν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Διοργάνωση του Φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016, αλλά και συμφωνία με τον περιφερειακό της Βουλιαγμένης, Μανώλη Μυλωνάκη, για την ερχόμενη χρονιά είναι δύο «χαρτιά» που έβαλε στο τραπέζι ο Ολυμπιακός προκειμένου να δελεάσει τον Νίκολα Ράτζεν.

Σε ελληνικό μέσο γράφτηκε ότι Ράτζεν θα αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όσον αφορά το Μανώλη Μυλωνάκη, δεν υπάρχει καμία συμφωνία, όμως ο Ολυμπιακός επιδιώκει τη συνεργασία μαζί του και θέλει να τον ξαναφέρει στο «Παπαστράτειο».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη με την έλευση του Σέρβου στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, μετά το πέρασμα του από τη Χίο, σημάνει και την αποχώρηση του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας, Τάσου Σχίζα.

Με τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Νίκολα Ράτζεν, ο Ολυμπιακός φαίνεται να ανεβάζει πολύ τον πήχη των προσδοκιών, καθώς κινείται αποφασιστικά τόσο στο αθλητικό κομμάτι, όσο και στο οργανωτικό. Οι διοικούντες τον σύλλογο του Πειραιά επιθυμούν να δουν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης και αυτό επιβεβαιώνεται από τις κινήσεις τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου