ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Στην Εφές ο Περπέρογλου-«Δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Στην Εφές ο Περπέρογλου-«Δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

18/06/2014

Με τις καλύτερες αναμνήσεις φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Στράτος Περπέρογλου. Ο «Πέρπε» αναγνώρισε την προσπάθεια των αδερφών Αγγελόπουλων να τον κρατήσουν, ωστόσο ζήτησε κατανόηση για την επιλογή του.

Περπέρογλου: «Δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»
Επίσημος… αποχαιρετισμός από τον Στράτο Περπέρογλου. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο «Πέρπε» ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον βοήθησαν τα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά, αναγνώρισε την υπέρβαση των αδερφών Αγγελόπουλων να τον διατηρήσουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ενώ τέλος ζήτησε κατανόηση για την απόφασή του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Στράτου Περπέρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:


«Πέρασα δυο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σ’ αυτά τα δυο χρόνια ζήσαμε χαρές αλλά και λύπες. Πετύχαμε πολλά σημαντικά, αλλά αφήσαμε και κάποια πράγματα μισοτελειωμένα.

Ευχαριστώ πολύ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τη στάση τους και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για να συνεχίσω στην ομάδα. Αναγνωρίζω ότι τηρουμένων των συνθηκών έκαναν πραγματικά την υπέρβαση και έδειξαν ως το τέλος πόσο πολύ με ήθελαν στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω όμως ότι όλοι θα κατανοήσουν ότι η απόφασή μου να αγωνιστώ σε μια ομάδα του εξωτερικού κάτω από διαφορετικές συνθήκες ήταν για μένα και την οικογένειά μου η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στράτος Περπέρογλου
».

Στην Εφές ο Περπέρογλου

Την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την Εφές Αναντολού έβαλε ο Στράτος Περπέρογλου, όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του.

Στην Εφές ο Περπέρογλου
Ολοκληρώθηκε και με τη... βούλα η μεταγραφή του Στράτου Περπέρογλου στην Εφές Αναντολού.

Όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του, ο πρώην πλέον άσος του Ολυμπιακού υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιό του με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που θα του αποφέρει περίπου 1,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε εδώ και μέρες στα χέρια του την πρόταση των Τούρκων, την οποία αποδέχθηκε απ’ τη στιγμή που δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τους Πειραιώτες. Άμεσα –πιθανώς και την Τετάρτη- θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρουσιαστεί και επίσημα απ’ τη νέα του ομάδα.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου