ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Εγκώμια Κόκκαλη σε Μαρινάκη

Εγκώμια Κόκκαλη σε Μαρινάκη

15/06/2014
 
 Ο Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το έργο του ως διαδόχου του στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο συνέδριο της Θύρας 7.

Εγκώμια Κόκκαλη σε Μαρινάκη
Το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη έπλεξε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην ομιλία του στο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο έργο του διαδόχου του.


«Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την τιμή αυτής της βράβευσης. Τόσα χρόνια έχουμε συνεργαστεί άψογα και η Θύρα 7 ως οργάνωση πάντα έχει σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού. Έχουν εξελιχθεί καλά όλα, η μετάβαση της προεδρίας στον Βαγγέλη τον Μαρινάκη ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Εγώ σαν μεγαλύτερος τον θυμάμαι από τότε που ερχόταν με τον πατέρα του τον Μιλτιάδη στο γήπεδο σαν μικρό παιδάκι και το βασικό που πρέπει να πω είναι ότι αυτά που κάνει για τον Ολυμπιακό κι αυτά τα πρωταθλήματα που έχει πάρει, του εύχομαι να πάρει περισσότερα από αυτά που είχα πάρει εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχει ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων προέδρων που αγωνίζονται ως εντός εισαγωγικών αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα: ότι είναι πραγματικά γνήσιος και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού», τόνισε –αρχικά- ο Σωκράτης Κόκκαλης και συνέχισε…

«Απ’ ό,τι βλέπετε κι εσείς έχουν περάσει και από τις άλλες ομάδες αρκετοί πρόεδροι που έχουν μία οικονομική κατάσταση καλή, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει μέσα στο αίμα του την ομάδα και γι’ αυτό, επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι κανένα πρωτάθλημα από το οποίο μπορεί κανείς να έχει οικονομικά πλεονεκτήματα, δεν έχουν κάνει και τίποτα μέχρι σήμερα και ούτε πρόκειται να κάνουν.

Όλο λόγια είναι, όλο υπόσχονται, όλο “θα κάνουμε τούτο, θα κάνουμε το άλλο, θα κάνουμε εκείνο” και δεν έχουν κάνει τίποτα και θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα. Κι επειδή βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα, έχουν βγάλει κι έναν καραγκιόζη εκεί στην τηλεόραση που λέει μαλακίες και συνέχεια “η διαιτησία, ο Μαρινάκης, ο έτσι, ο αλλιώς” δεν κοιτάνε το χάλι τους, να φτιάξουν κάτι, να φτιάξουν μια ομάδα, να φτιάξουν ένα γήπεδο, να φτιάξουν προπονητικά κέντρα, να πάρουν ένα πρωτάθλημα, αλλά συνεχώς είναι σαν κάτι μοιρολογίστρες κι αρχίζουν να λένε διάφορα πράγματα», τόνισε.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης στην ομιλία του αναφέρθηκε και στη σημασία της βοήθειας της Θύρας 7 στην ομάδα…

«Η Θύρα 7 αποτελεί μια δυναμική, θα έλεγα, οργάνωση που στηρίζει τον Ολυμπιακό και τώρα μάλιστα που ο κύριος Μαρινάκης, αλλά και ο κύριος Μώραλης είναι… καπετάνιοι στον Πειραιά, πρέπει και η Θύρα 7 να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουνε, για να γίνει ο Πειραιάς πράγματι ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Ευρώπης.

Εγώ θέλω να ευχηθώ σε εσάς καλή πορεία, στον Ολυμπιακό… ούτως ή άλλως θα έχει καλή πορεία, οπότε τι να ευχηθώ, ας το ευχηθούμε κι αυτό και να πάρει, όπως είπαμε, πολλά πρωταθλήματα και να προσπαθήσει να έχει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη», τόνισε και συνέχισε:

«Από εσάς, θέλω να ζητήσω μόνο ένα πράγμα. Η ομάδα έχει και στιγμές που δεν είναι στα καλύτερά της, παρ’ ότι παίρνει το πρωτάθλημα. Υπάρχει και κατά τη διάρκεια της δικιάς μου προεδρίας, αρά και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκφράζεται μια δυσαρέσκεια. Δυσαρέσκεια πρέπει να εκφράζεται όταν ο Ολυμπιακός πράγματι βρεθεί σε μία θέση όπου δεν θα μπορεί να παίρνει πρωτάθλημα, όχι όταν κάνει ένα παιχνίδι και δεν πάει καλά.

Πρέπει πάντα να στηρίζετε, πάει δεν πάει καλά. Και το πρωτάθλημα το πήρε φέτος από τον Γενάρη, από πότε το πήρε, από πέρυσι το πήρε! Πρέπει πάντα, επειδή είμαστε Ολυμπιακοί, να στηρίζουμε την ομάδα και τον Πρόεδρό της, γιατί ο Πρόεδρος πράγματι κάνει προσπάθεια για να πάει καλά η ομάδα. Αν ήταν κανένας καραγκιόζης Πρόεδρος, να φάει γιούχα. Βλέπετε κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες Πρόεδροι, δεν τους γιουχάρουν, χειροκροτάνε κιόλας. Δεν έχουν καταλάβει την καταστροφή που τους έχουν φέρει. Ενώ εδώ έχει αποδείξει ο άνθρωπος ότι δεν θα πάρει μόνο αυτά που έχει πάρει μέχρι σήμερα, θα πάρει και πολλά παραπάνω. Εύχομαι καλή συνέχεια και σε εσάς να είσαστε πάντα χαρούμενοι και αισιόδοξοι και πάντα με τον Ολυμπιακό», κατέληξε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου