ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Λύση Μπόγιαν

Λύση Μπόγιαν

20/06/2014
 
 Φήμες για επαφή του Ολυμπιακού με τον Μπόγιαν Κρκιτς. Προτάθηκε ο Ντουρμάζ για τη θέση του εξτρέμ. Πόρτο στο προσκήνιο για Μανωλά. Τι γίνεται με Εντινγκά και Μαρκάνο.

Λύση Μπόγιαν

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ακραίους, καθώς με τις πιθανότητες παραμονής του Τζόελ Κάμπελ απειροελάχιστες, τους Γκαζαριάν και Κολοβό να λογίζονται σε πρώτη φάση ως εναλλακτικές λύσεις και την υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι να έχει «κολλήσει» τις τελευταίες μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για βασικές λύσεις στα άκρα τους, όπως φυσικά και για την απόκτηση σέντερ φορ.

Ένας παίκτης που πιθανώς να επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού μπορεί να βοηθήσει και στις δύο θέσεις, είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες τις SportDay ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει επαφή μαζί του τις επόμενες μέρες, την ώρα που ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Σαντορίνη για διακοπές. Ο 24χρονος άσος έχει ενημερωθεί από τον Λουίς Ενρίκε πως δεν είναι στα πλάνα του στην Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Εξάλλου, στον Ολυμπιακό προτάθηκε για τη θέση του δεξιού εξτρέμ ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο 25χρονος Σουηδός που προέρχεται από πολύ καλή χρονιά με την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Στο «μέτωπο» του επιθετικού, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παραμένει πρώτος στόχος, αλλά οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Οι δύο πολύ καλές προτάσεις που έχουν γίνει στη Χέρενφεϊν έχουν απορριφθεί από την ολλανδική ομάδα και είναι αμφίβολο αν οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν, την ώρα που φήμες θέλουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να μπαίνει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του παίκτη.

Πόρτο για Μανωλά

Η Πόρτο φαίνεται πως ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Κώστα Μανωλά. Οι «δράκοι» είναι έτοιμοι να πουλήσουν ακριβά τον Γάλλο στόπερ Ελιακίμ Μανγκαλά και βλέπουν στο πρόσωπο του Έλληνα διεθνή έναν εξαιρετικό αντικαταστάτη. Το βέβαιο είναι πως ο Μανωλάς με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, ειδικά την τελευταία απέναντι στην Ιαπωνία, θα προσελκύσει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» να τον πουλήσει, αλλά θα συζητήσει κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τι γίνεται με τους δανεικούς

Κι ενώ ο Τζόελ Κάμπελ απομακρύνεται, αφού οι μνηστήρες πληθαίνουν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για την παραμονή των Ντελβίν Εντινγκά και Ιβάν Μαρκάνο. Η περίπτωση του Κονγκολέζου αμυντικού χαφ είναι σε καλό δρόμο και λογικά θα έχει θετική κατάληψη η συνεννόηση με τη Μονακό. Αντίθετα, υπάρχει στασιμότητα για τον Ισπανό άσο στις επαφές με τη Ρούμπιν και από την έκβαση της υπόθεσης θα εξαρτηθούν πολλά για τις επόμενες κινήσεις.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου