ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

29/06/2014
 
 Με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη για πρόκριση στους «8», η Εθνική αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, στο Ρεσίφε στις 23:00. Πως θα παρατάξει την «γαλανόλευκη» ο Φερνάντο Σάντος στην «Arena Pernambuco».

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Όλα δείχνουν ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής που θα ξεκινήσει κόντρα στους Κοσταρικανούς. Και βέβαια, ήταν πιο εύκολη η τελική επιλογή σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος δεν συνηθίζει να αλλάζει πρόσωπα και τακτική μετά από μια επιτυχία. Ειδικά, η συνολική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αγώνα με τους Ιβοριανούς ήταν εξαιρετική και αναμφισβήτητα μια από τις πιο ολοκληρωμένες και πειστικές εμφανίσεις επί ημερών Φερνάντο Σάντος.

Ο Ορέστης Καρνέζης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο γεγονός που τον θέτει στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο διεθνής γκολκίπερ ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα του γυμναστή τερματοφυλάκων, Ζουστίνιο και έτσι θα υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής. Η τετράδα της άμυνας θα μείνει ίδια και απαράλλακτη. Αριστερό μπακ θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, δεξί ο Βασίλης Τοροσίδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι το «εξάρι», με τον αρχηγό της «γαλανόλευκης», Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη να κλείνουν την τριάδα στα χαφ. Η συγκεκριμένη τριπλέτα λειτούργησε καλά στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Ακτή Ελεφαντοστού. Καμία διαφοροποίηση δεν θα υπάρξει και στην επίθεση της Εθνικής καθώς ο Φερνάντο Σάντος θα διατηρήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο αριστερό άκρο, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη δεξιά πλευρά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου