ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

O Zαρντίμ η ιστορία της μεταγραφής και η υγεία του Αμπιντάλ

O Zαρντίμ η ιστορία της μεταγραφής και η υγεία του Αμπιντάλ

04/06/2014

Ο ρόλος του Ζαρντίμ στην απόκτηση του Αμπιντάλ και οι 31 συμμετοχές του, μετά το πρόβλημα υγείας!
Όταν ο Μίτσελ διαπίστωσε ότι δεν "γίνεται" να μείνει ο Μαρκάνο, άλλαξε την πολιτική του με παίκτες μεγάλης ηλικίας και για την άμυνα ζήτησε έναν ηγέτη, που δίπλα του θα αναδειχθεί περισσότερο ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ υπάρχει ο Αβραάμ για τη θέση του δεξιού στόπερ.

Μιλώντας για τον Εντινγκά με την Μονακό, βρέθηκαν μπροστά στην περίπτωση Αμπιντάλ, μίλησαν με τον Μίτσελ, πήραν το "οκ" και έβαλαν τον Κριστιάν Καρεμπέ να μιλήσει μαζί του για να τον πείσει.


Σύμμαχός τους και ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, που είπε στον παίκτη, "...να πας στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα" και ο Αμπιντάλ  είπε την Πέμπτη το "ναι".

Στην Εθνική Γαλλίας έκανε 67 συμμετοχές, τις 4 του μάλιστα τη σεζόν που έφυγε, αφού έπαιξε ως και τα μπαράζ της πρόκρισης για το Μουντιάλ, με την Ουκρανία. Δεν έρχεται ως "πρώην" και βέβαια δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι δεν υφίσταται πλέον το θέμα με την υγεία του. Αν είχε ακόμη κάποιο πρόβλημα, προφανώς πέρσι δεν θα έπαιζε σε 31 παιχνίδια!

Η ανακοίνωση της Μονακό

Πριν από λίγες ώρες η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά και του Ρικάρντο Καρβάλιο! Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως έπαιρνε στο Πριγκιπάτο, ποσό που δεν μπορούσε να δώσει ο Ολυμπιακός και προφανώς η Μονακό καλύπτει τη "διαφορά" ανάμεσα στις αποδοχές που θα δώσει στον Γάλλο ο πρωταθλητής Ελλάδας.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου