ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Έρχεται ο Βαλβέρδε

Έρχεται ο Βαλβέρδε

Φιλικός αγώνας Ολυμπιακός-Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Καραϊσκάκης στα μέσα Αυγούστου, σε πρόβα τεζενεράλε για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Κι ενώ στον Πειραιά προσπαθούν να… γκαζώσουν για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών τους κινήσεων (δεν είναι και λίγες αυτές που πρέπει να γίνουν) παράλληλα, ολοκληρώνεται και το πλάνο με τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού.


Σύμφωνα με  πληροφορίες, ένας πολύ καλός φίλος, θα μπει στο γήπεδο Καραϊσκάκης στα μέσα Αυγούστου. Ο λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον άνθρωπο με τον οποίο οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.


Πριν λίγα καλοκαίρια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε φέρει πίσω τον Ερνέστο και η «πρώτη του» ξανά, ήταν σε φιλικό κόντρα στη Ρόμα. Φέτος, αναμένεται να συμβεί το ίδιο, αλλά με ένα διαφορετικό σενάριο. Στα μέσα Αυγούστου, οι Βάσκοι της Αθλέτικ σε μια πρόβα τζενεράλε για τις υποχρεώσεις τους Τσάμπιονς Λιγκ και Πριμέρα, θα αγωνιστούν απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα είναι και για τον Ολυμπιακό ένα πολύ γερό τεστ, αλλά και για τους φίλους της ομάδας που δε θα λείπουν σε διακοπές, θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία να πάνε στο γήπεδο, να «μετρήσουν» τις δυνάμεις του νέου Ολυμπιακού, αλλά και να δουν για άλλη μια φορά τον Βαλβέρδε και την ομάδα του! Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, οπότε θα έρθει και η ανακοίνωση από τις δυο πλευρές…


ALEX WEB RAIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου