ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Φουλάρει για Ζινιάκ

Φουλάρει για Ζινιάκ

29/06/2014
 
 Την κίνηση του Ολυμπιακού περιμένουν Μαρσέιγ και Ζινιάκ, οι οποίοι έχουν απαντήσει αρνητικά σε Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ. Και η Sport αναφέρθηκε στο θέμα του Μπόγιαν. Τι γίνεται με τα χαφ.

Φουλάρει για Ζινιάκ
Από χθες το βράδυ η Μαρσέιγ έβαλε επίσημα πωλητήριο στον Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, ο οποίος εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι δε θα συνεχίσει στο γαλλικό σύλλογο.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν απαντήσει ήδη αρνητικά στις προτάσεις που έχουν καταθέσει η Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπόρ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μπει και εκείνος στο «παιχνίδι».


Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του 28χρονου φορ φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ, τα οποία οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να δώσουν και ίσως η προσφορά τους αγγίζει τα χρήματα που παίρνει ο Σαβιόλα (κοντά στο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως).

Άλλωστε, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ως δέλεαρ για τις διαπραγματεύσεις το γεγονός ότι συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους του Champions League, κάτι που ο διεθνής άσος έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή πως έχει ως βλέψη.

Ολυμπιακός και άλλοι δύο για Μπόγιαν

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Μίτσελ έχει μιλήσει ήδη με τον Μπόγιαν Κρκιτς, αλλά η καταλανική «Sport» (εφημερίδα που καλύπτει κατά κύριο λόγο το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα) είχε αναλυτικό ρεπορτάζ για την περίπτωση του Ισπανού ακραίου, βάζοντας στο κόλπο και τη Μάλαγα για τον εξτρέμ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στον Αγιαξ (που έχει τη δυνατότητα μέχρι την 1η Ιουλίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του).

Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε, αλλά στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Τορίνο για αντικαταστάτη του Ιμόμπιλε.

Κλείνει (;) με Ντινγκά και Κασάμι

Πέρα από τις κινήσεις που γίνονται για την απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ, στον Ολυμπιακό προχωρούν και τις υποθέσεις των μέσων.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν εξελίξεις σε εκείνες του Ντελβίν Ντινγκά και του Παϊτίμ Κασάμι για τους οποίους έχουν απομείνει να ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα.

Εν τω μεταξύ, πάντα υπάρχουν φήμες για τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Μίλαν και είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου